Nagyon bízik az Anthem teljesítményében az EA

Az elmúlt negyedévben szárnyaltak a digitális csatornák az EA-nél - derült ki a kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből. Így a cég nagy reményeket táplál a BioWare következő üdvöskéje felé.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#64
#61: A témát amit találtak ebben a környezetben és hangulatban az csillagos ötös. Azonban ez volt a destiny-nél is, még is erősen mellé ment. Én bízok benne, de semmi esetre se nem rendelném elő. A másik kézből EA szóval gyanús, hogy olyan lehúzást csinálnak mint activision a destinyiből.

A biowarnak egy valamit kell eltalálnia, azt hogy nehen lehessen összehozni a high end-et, különböző raidekkel. Illetve egy olyan hangulatot ami fenntartja iránta az érdeklődést, hogy felmenjek és ezt a fegyvert még csak szerezem meg. Azonban az eddigi videókból és fejlesztői megjegyzésekből... van egy olyan félelmem, hogy pont ez fog belőle hiányozni.
#63
#3: Ilyen játékok addig működnek, ameddig van benne grind. Hidd el ha már minden meg van nagyon gyorsan letörlöd a gépedről, vagy 3 havonta felnézel rá, hátha jött valami új.
#62
#61: Ne essen a Destiny hibájába...….ami brutál unalomba fulladt.
Itt már csak a tartalom a kérdés.Ha az klappol jó gém lehet belőle.
#61
Még jó hogy az Anthem és/vagy az EA a téma :D. A grafika és a scifi/monster design része rohadt jól fest, a környezet gyönyörű, a harcrendszer is rendben lesz szerintem, a repüléses feeling is megvan, de ezeken kívül mivel fognak a játékban tartani? Az eheti videóban a kopasz fószer mintha azt mondta volna, hogy teljesen open world a game és oda megy az ember, ahova akar. Meglátjuk, hogy lesz-e értelme akárhova is elmenni benne :D.Én most naívat játszok és bízok a game-ben a szokásos prelaunch lehurrogások ellenére. Az AC Odyssey-nél bejött :).
#60
#9: Az a kihasználatlan nyers erő épp most süti ki a szemem RDR2-ben! -D
Amúgy pedig fanboyságról és beszűkült látókörről pont nem neked kéne beszélned....

Ahogy itt olvasgatlak, mindenféle bántás nélkül 38 éves létedre sikeresen elkalapáltad hitelességedet.
#57
#55: Ez olyan hogy tegyuk fel mondjuk egy harmas bmw kicsivel jobb, vagy jobb mint mondjuk egy audi a4, de attol meg az audit nem kell leszarozni, ugyanugy király az is, mégha annyira nem is mint a bmw. Ugyanugy nem értem miert ne lehetne mindkettot tartani. Nem értem miért fáj a változatosság..
.
#56
#54: Na, fejed be! :D Szivj egy cigit azt helo
#55
#24: Szerintem tedd meg minnel hamarabb, csak jol jarhatsz! En sokat hezitaltam a vasarlasok miatt is, de mint sok embernek ebben az evben, nekem is a spiderman adta az utolso gyomrost es azota elvezem a heti akciokat, a csudajo multifunkcios controllert stb
#54
Szevasztok ! Örültem, az elmúlt 7-8 évnek. :)
#53
Kérnék egy végleges bant... Soha nem kaptam, kértem, de ez az oldal ahol igazi szánalomkupac lehetsz. Inkább megyek külhonira. Ott nincs ban ! ;)
#51
Erre élvezek, hogy a plat összeugrik... Ott kéne moderálni, nem itt 2 emberen, ja ennek nincs " olvasása" bocsi... Ez nem az olvasóko múllik. Hírszerkesztésen... Felvesztek ?... Nem köszönöm. xD
#52
Erre élvezek, hogy a plat összeugrik... Ott kéne moderálni, nem itt 2 emberen, ja ennek nincs " olvasása" bocsi... Ez nem az olvasóko múllik. Hírszerkesztésen... Felvesztek ?... Nem köszönöm. xD
#50
400+ szarral dobállózó kommenteket mért nem szabotáljátok... Nincs rá idő ? Vagy leszarom szindróma ? :S Napraforgók ! :( Ban !
#49
Ha nem, bant kérek véglegest.... Köszi ! :)
#48
Ha nem, bant kérek véglegest.... Köszi ! :)
#47
#43: Yanez, ebben semmi bántó nem volt... Kérjük vissza oktató szinten. Köszi ! ;)
#46
#43: Részemről elengedtem a dolgot. Pont.
#45
Moderátor bácsi... Mi a baj ? :)