The Dark Pictures: Man of Medan - vár a szellemhajó

Halloween örömére vadiúj előzetest kaptunk a Supermassive új horrorantológiájának nyitórészéről, a The Dark Pictures: Man of Medanról. Egy baráti társaság esik csapdába egy ódon szellemhajón.

Az Until Dawn fejlesztőinek új címe lényegében egy horrorantológia lesz The Dark Pictures címmel. Az első játék a sorban a Man of Medan, amely négy fiatal sztoriját meséli el, akik kincsvadászatra adták a fejüket a tenger mélyén. Amikor lemerülnek egy második világháborús tengeralattjáróhoz, borzalmas átkot szabadítanak magukra.

A játékbeli karaktereknek neves színészek adják az arcukat és a hangjukat, köztük Shawn Ashmore (X-Men, Quantum Break) és Pip Torrens (The Crown, Star Wars: The Force Awakens).

Most egy új szereplő mutatkozott be, ő a The Curator, aki megfigyeli a főhősök fejlődését és választásait, hiszen évezredek óta gyűjti a történeteket halálról és életről. Olykor tippekkel bombázza a játékost, persze nem tolakodóan. Itt-ott elereszt pár infómorzsát, felnyitja a szemünket, de mindezt kicsit rejtélyesen.

Hogy ki marad életben a történet végére? Az csak rajtunk múlik! A Man of Medan 2019 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A fejlesztők külön felhívják a figyelmedet arra, hogy "ne játszd egyedül".

1 komment - szólj hozzá!