Készül a Sólyom-Tél katonája tévésorozat

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 1.
  • Cooltúra
Link másolása
A Variety és a Slashfilm beszámolója szerint a Disney a korábban pletykált Loki- és Skarlát Boszorkány-tévésorozatok mellett egy közös Sólyom és Tél katonája produkción is dolgozik.

Még mindig nem tudni, hogy mikor rajtol el a Disney saját streamingszolgáltatása, de egyre inkább körvonalazódik, milyen produkciókkal szeretnének majd elindulni. A héten kiderült, hogy a korábban már beharangozott Loki- és Skarlát Boszorkány-tévésorozatok mellett a Tél katonája és Sólyom is kap egy közös sorozatot. Ebből talán arra is lehet következtetni, hogy a Bosszúállók 4 után bizonyos hősök a streamingszolgáltatáson keresztül kapnának új lehetőséget. Az első hírek szerint ez a sorozat is hat, esetleg nyolcrészes lesz, hangulatában pedig a 90-es évek buddy-filmjeit idézi majd meg.

A Variety úgy tudja, a forgatókönyvet az a Malcolm Spellman írja, aki eredetileg a Fox-féle Empire-sorozaton is dolgozott, majd sokáig úgy tűnt, hogy a Trónok harca alkotópárosával együtt egy alternatív történelmi sorozatot fognak készíteni az amerikai polgárháborúról, amiben a déli államok győzedelmeskedtek volna, ezzel fenntartva a rabszolgaságot. A téma kényessége miatt viszont ezt törölték, de ahogy az később kiderült, D.B. Weiss és David Benioff végül Star Wars-filmeket fog készíteni, Spellman pedig a szuperhős univerzumban kap majd lehetőséget.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...