Gameplay trailert kapott a Phoenix Point

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 2.
  • Videó
Link másolása
Amióta a jövő évre csúszott az eredeti X-COM alkotójának stratégiája, viszonylag nagy csend honolt a Phoenix Point körül. A Snapshot Games most viszont vadiúj előzetessel jelentkezett, így megnézhetjük, mennyit fejlődött a cím.

Ha túl családbarátnak tartottad a legutóbbi XCOM-okat, akkor a Phoenix Piont sötét horrorhangulata kárpótol majd. A játék borús jövőképet tár elénk: egy pandoravírusnak nevezett idegen kórokozó csaknem elpusztította az emberiséget. A szerencsések gyorsan meghaltak, ám a többiek szörnyű mutáción mentek át, és klónozással reprodukálódtak. Az egészséges emberek kétségbeesetten tartják az utolsó védvonalat, csupán néhány előőrs biztonságos egyelőre.

A körökre osztott stratégia felett az eredeti X-COM alkotója, Julian Gollop bábáskodik egy új csapat élén. Habár eredetileg 2018-ra vártuk a premiert, májusban a srácok 2019-re tolták a címet PC-n, Xbox One-on és PS4-en, mivel eléggé kinőtte magát a projekt. Az Early Access-verzió PC-n már elérhető.

Az elmúlt fél évben sem unatkozott a stúdió, lássuk, hogyan fest most a Phoenix Point!

1.
1.
istenem de várom, ez egy darkosabb xcom lesz.. ma napig senki nem rakott össze akkora gémet turn-based style-ban mont az xcom2. Wasteland 2 és társai sehol nincsenek az Xcomhoz képest. Imo.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...