Új ESRB-besorolást kapott két régi Hitman-játék

  • Írta: szlav
  • 2018. november 4.
  • Pletyka
Link másolása
Lehet, hogy nemcsak az e hónapban megjelenő Hitman 2-nek örülhetnek a PS4-es és Xbox One-os játékosok. Az említett konzolokon ugyanis friss korhatár-besorolást kapott a Blood Money és az Absolution is.

Az IO Interactive november 13-án dobja piacra a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő Hitman 2-t, de könnyen meglehet, hogy az utóbbi két játékostábor még más nyalánkságoknak is örülhet a közeljövőben. Úgy tűnik ugyanis, hogy saját ESRB-besorolást kapott a Hitman: Blood Money és a Hitman: Absolution is a jelengenerációs konzolokra.

Feltétlenül érdemes leszögezni, hogy a 47-es ügynök előbb említett két kalandja a gyakorlatban már most is játszható a két konzol egyikén, Xbox One-on ugyanis visszafelé kompatibilis a Blood Money és az Absolution is egyaránt. Ezek azonban így továbbra is Xbox 360-as címeknek minősülnek, a PlayStation 4-nek pedig továbbra sincs semmi köze a bulihoz. Elképzelhető tehát, hogy új kiadást, esetleg egy egybecsomagolt bundle-t, vagy talán egy igazi remastert kapjon a kopasz bérgyilkos? Mi nem haragudnánk meg miatta.

4.
4.
Ha Hitman-játék, akkor ESRB-besorolás
3.
3.
GAMEROD
Pc-re nincs értelme kiadni, ezek csak átiratok mostani konzolokra.
2.
2.
crytek
Ha pcre is jön akkor várjuk
1.
1.
GAMEROD
Egy felújított, kibővített Blood Money-t szívesebben látnék.Mennyire felcsillant a szemem a Hitman első trailerén amikor láttam abból is felújított jeleneteket, akkor még azt gondoltam hogy a klasszikus missziók rebootja lesz, dehát nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...