Hot Wheels-autókkal bővül a Forza

  • Írta: szlav
  • 2018. november 5.
  • Letöltés
Link másolása
A legújabb Forza-játékok is megkapják a saját Hot Wheels tematikájú DLC-jüket. A négy, apró játékautóra emlékeztető verdát mind a Forza Motorsport 7-ben, mind pedig a Forza Horizon 4-ben begyűjthetjük.

Az idén 50 éves Hot Wheels néhány igazán különleges járgánnyal kedveskedik azoknak a Forza-játékosoknak, akik még nem felejtették el, hogy milyen öröm volt kisgyerekként az apró kocsikkal játszani. A Bone Shaker, a Rip Rod, a Twin Mill, valamint a 2005-ös Ford Mustang egyaránt várja a Forza Horizon 4 és a Forza Motorsport 7 versenyzőit. Az utóbbi cím ezek mellett két extra verdával is bővül, az 1970-es Chevy Corvette ZR-1-gyel, valamint a '63-as Volkswagen Beetle gyorsulási versenyekre kihegyezett változatával.

A Forza Horizon 4 és a Forza Motosport 7 elérhető Xbox One-on és PC-n.

10.
10.
crashpipi
Remélem lenyomják a Horizon 3 Hot Wheels DLC árát is akkor! Az inkább ünnepi, mint ez így...
9.
9.
kamgecam
#6: :D Szakadok, humorérzékből,fantáziábol ötös! :)
8.
8.
Őrnagy
#6: Fenntartásaim vannak a sztorival kapcsolatban. Egyébként ki a közös ellenség? Ja, a pc-sek?
:D
7.
7.
m3gtr
Csodálatos, vicc hogy egy autós játékban nincs klasszikus online versemy. De zokni papucs meg ilyen játék autó faxság az van. Kippukadt a lufi.
6.
6.
frankdelgado
#5: Tudtam h előbb utóbb megbukunk. Gec-el egy anonim klubban haverkodtunk össze, őt gyerekkoràban molesztàlta a sekrestyés, én neg kisàllatokat kínoztam, kis hijjàn nem lettem sorozatgyilkos.Azóta együtt dolgozunk egy nyílvànos illemhelyen, ő felületkezelő manager, én meg beléptető supervisor vagyok. Kukàztunk egy ps4-et és akkor talàltuk ki, h hergeljük a gamekapocs lakóit. Igazàbol szomorúan làttuk, h két pàrtra szakadtak a jàtékosok és azt gondoltuk, h a közös ellenség majd összehozza őket. Szóval gec tanàrnak szokta magàt kiadni ha csajozunk. Mostanàban csak ritkàn ír, mert fàj a csuklója. Ugyanis a fogatlan Marit bevitték az aluljàróbol hajléktalankodàsért, így most nincs baràtnője.
5.
5.
delphijos
#4: Hát Te sem mész a szomszédba a hülyeségért már ne is haragudj. Honnal lehet ennyi marhaságot összehordani ? Tuti hogy delgado-val minden nap együtt söröztök és röhögtök hogy hergelitek meg hülyítitek itt a népet....
4.
4.
kamgecam
Ha nem tudod milyen konzolt vegyél játékok szempontjából, egyszerű. Ha 6-12 éves vagy xbxox ha 18 és felett tolod akkor ps4. :O)
3.
3.
Raptor X
Szép és hangulatos játék, kár, hogy csak kb. két hétig tudott lekötni...
1.
1.
Palack20
Ez ingyenes vagy fizetos dlc lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...