Megjelent a Harry Potter Guide Könyv

  • Írta: Daks
  • 2006. december 3.
  • Hír
Link másolása
Megjelent a Game Master Unofficial Guide Sorozat legújabb darabja, mely a Harry Potter játékokhoz nyújt rengeteg segítséget, tippet és leírást.
Megjelent a Game Master Unofficial Guide Sorozat legújabb darabja, mely a Harry Potter játékokhoz nyújt rengeteg segítséget, tippet és leírást.


168 oldal, ajándék 3D-s denevér melléklet!

Idézet a GameExpress-ről: "Az ifjú varázslótanonc kalandjai milliók szívét dobogtatták meg világszerte, így nem csoda, hogy a számítógépes és konzolos játékos társadalomnak is elkészült a könyvbeni epizódok játékos változata. Kiadványunk végigviszi az olvasót a megjelent Harry Potter játékok világán egy teljes megfejtést és útmutatást nyújtva, mely bármely helyzetben kimenti a kalandozót a megoldhatatlannak tûnõ helyzetbõl. A teljes megoldás mellett temérdek kiegészítõ információ kapott helyet a közel 170 oldalon, melyek ilyen formában, magyar nyelven még nem láttak napvilágot a játékról. Az ellenfelek teljes ismertetése mellett akad hely a varázslatok bemutatására és természetesen a minden játékban elõforduló varázskártyák ismertetésére. Sok olyan titkos momentumra derül fény, melyek nem könnyen deríthetõk fel a játékban, de a történet teljes élvezetéhez mindenképpen szükségesek.

Könyvünket bátran ajánljuk a játékos Harry Potter birodalom kezdõinek, de a haladóknak is - akik akár már végig is játszották a játékokat -, hiszen mindkét csoport találhat temérdek információt és érdekességet kedvenc játékaikról."

A könyv 2500 Ft-os áron megrendelhetõ az alábbi telefonszámon:

Game Press Kft.
06-1-379-79-89 vagy 1325 Bp, Pf. 315
4.
4.
gyurika
Apukám megvette a harry 3-at, az azkabani fogoly-t, de nem volt benne kód... kérlek, ha tudjátok küldjétek meg nekem a stoffan@jobbik.net e-mailre, mert a forgalmazónak hiába írt és telefonált az apukám, válasz se jött rá. Nem tudok semmit se kezdeni vele, mert a telepítésnél azonnal kéri a kódot. Szóval küldjétek meg nekem, akinek megvan! (a Tesco-ban meg nem adnak másikat, mert ők azt mondják, hogy a forgalmazó vagy a gyártó a felelős...) köszi, ha elkülditek.



Gyurika (10 éves)
3.
3.
Hunner
LOOOL 5 év fölött ezek a játékok pofonegyszeruek, az alatta levo korosztály meg nem tud olvasni :D
2.
2.
Carbon
szerettem a HP jatekokat, nem arrol van szo....de a HP3 egy nap 5 ora alatt vegig vittem. mar eszembe se jut nem meg hogy ilyekre dobaljami a penzem:D
1.
1.
Chocho
lol... A GTA-hoz még értettem ezt, de azért a HP-hez...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...