BlizzCon 2018: Tervben volt a Diablo 4 bejelentése?

Ha felháborított a mobilos Diablo: Immortal híre, most sem fogsz túlzottan örülni. Bennfentes infók szerint a fejlesztők korábban úgy tervezték, hogy a Diablo 4-et is bejelentik a hétvégén, ám ezt végül skippelték.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#18
#17: Nem volt nehéz lenyomni a torkukon, statisztikailag teljesen egyértelmű hogy milliók fogják játszani, a kínai játékosbázisba bele se merek gondolni. Pontosan tudják, hogy a hasonló játékokkal mennyien játszanak, anélkül hogy benne lenne a nevébe a Diablo. Egy 40 ezer forintos kínai vagy 60-70 ezer forintos telefonon bőven elfut.
#17
#15: Én nem vennék rá mérget. Oké hogy az egyik tag lenyomta a torkunkon hogy jóval nagyobb a mobilos játékosok száma. Jó de kérem szépen, általában városépítgetős 2 óránként ránézek, vagy fizetek vackokkal kockulnak buszon. A másik nem jelenti azt, hogy jóval több embert fog érdekelni mint pc-n. Harmadik le lehet belőle számolni azokat is akiknek nem fog a telefonján menni. Ezen kívül lesz az a nagyobb réteg aki csak kipróbálja fél órára és törlik.

Gta-nak is van mobilos verziója, codnak is, de szerintem az emberek 99% nem hallott róla. Egyáltalán nem azt jelenti ha nagyobb közösséget vesszük célba sikeresek leszünk. Sőt szerintem ez a játék nem is tartozik azokhoz amiket a mobilosok szeretnek bszogatni. Fortnite meg egy másik dolog, óriási tábort halmozott fel mind kozolokon, mind a pc-n, így van bőven van emberek aki unalmában mobilán is felmegy. De maradjunk annyiban nem ez a réteg alkotja a diablot, hiába is akar blizzard lemásolni másokat.
#16
#15: Egyáltalán nem biztos, hogy nem veszítenek játékost. Több helyen is olvastam fórumokon olyanokat, akik azt mondták akkorát csalódtak, amiért szembeköpték őket, hogy többet a közelébe sem mennek Blizzard játéknak. Páran biztos csak felindultságból írták, de biztos, hogy lesz olyan is, aki ragaszkodik ehhez.
#15
Egyébként szerintem nagyon profin csinálták. Játékost veszítenek a bejelentéssel? Nem. Világraszóló hírnevet szereznek a mobiljátékuknak a drámával, amiben alapból 10x annyi pénz van? Igen
#14
#12: Igen azért lépett le a játékosok nagy része.
#13
#12: Rift, Greater rift, Rift, Greater rift, bounties. Nagyon változatos tényleg.
#12
Hab
#10: Egyáltalán nem szar a 3. rész, kieg után szépen összekapták. Persze lehetett volna jobb is, ha realisztikusabb grafikával jön, morózusabb hangulattal, érdekesebb fejlődési rendszerrel, de így is van benne jó pár 100 órám.
#11
#10: Elég sok bevételt hozott a 3. Lesz 4 is nem kell beszarni.
#10
#9: szerintem félreérted a dolgot. Nem a pénzkereséssel van gond, hanem, hogy a pc-s célközönség nem fog baszadék mini képernyőn játszani. Évek óta rinyálnak a folytatásért, mert a 3. rész szar és egy az egybe ki lettek zárva és nem kaptak semmit. Innét nézve, pont undorító hogy a profit miatt a core közönséget leszarták.
#9
#8: Mobilon egy f2p játékkal 58x több pénzt termelhetsz mint mindenre kiadott single player játékkal... Ezt csak a vak nem látja. A blizzard csak szüreteli a fáról a pénzt ezért vágtak ebbe bele. Ez milliárdos biznisz. Hülye ,balfaszok ,kisgyerekek, türelmetlen emberek meg mindig lesznek akik asszisztáljanak ehhez.
#8
#6: És csak mobilon jött?
#7
#6: Iw nem döntött rekordot. Fele annyi fogyott mint maskor.
#6
#5: Aztán?

Cod megvan? Legdiszlájkoltabb video lett a yt-on mindenki fujjolt rá szarozta..aztán? Jött a hír rekordot ment a kasszáknál.. Nos szerinted ilyenkor mennyire szarja le a kiadó ki hogy sírja el a nyomorát?
#5
Amúgy azt nem érti sokszor az ember, hogy ilyen "buta" emberek vannak szinte az összes játék készítő cégnél? Valahogy nem sok kiadónak van érzéke a dolgokhoz. Egy szimpla mezei ember sokszor ezerszer jobb ötlettel áll elő, mint ott az "okosok". Itt is semmi mást nem kellett volna csinálni, mint összerakni egytrailer-t, ami még változhatott volna úgyis és a végére kiírni coming "soon". Azt mindenki elégedett lett volna verte volna a cerkát meg van a bejelentés és utána ledobják ezt a mobilos cuccot és annak is mindenki örült volna... tényleg sokszor csak les az ember, hogy milyen dolgok vannak szerte a világban. A sok ötlettelen játékról meg ne is beszéljünk, amikor semmit nem tudnak kitalálni, de adjuk ki jó az a hülye gyerekeknek.
#4
Lehetett volna annyi eszük, hogy a pofátlan kínai copypaste pénztárcafejő mobiljáték előtt levetítenek egy nyúlfarknyi cinematic trailert és odabasszák a végére, hogy "Coming when it's ready." vagy esetleg valami tartalmat a Diablo 3-hoz, hogy legalább úgy tűnjön mintha egy picit is jobban érdekelnék őket a rajongók, mint a dohány.
Nem is értem mit gondoltak ezzel. Olyan mintha egy étteremben másfél óra várakozás után egy éhes társaságnak a pincér kihozna egy tányér döglött tücsköt, mondván, hogy "Mivan? A kínaiak megeszik.", utána pedig csodálkozna hogy miért nem kap borravalót.
#3
Jó lenne egy Diablo 8 is. Esetleg Starcraft, vagy Warcraft 20 XD
#2
Persze most megy a magyarázkodás, hogy amúgy mi nem, inkább egy diablo 4-et akartunk volna mutatni. Szánalmas ahogy azt is megígérték, hogy mostantól hogy fognak foglalkozni a diabloval, erre ki jött az új season. Ami minden pontra ugyan az volt mint az előző.
#1
DAMAGE CONTROL

Amúgy nem is az, hogy mobilos diablo bejelentés volt, ha nem, hogy csak az. Azért D3 is élvezném azokat a dolgokat amit a mobilos megkap. Pl az a Crystal képesség.