Már 100 millió játékosnál jár a Hearthstone

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 6.
  • Hír
Link másolása
Újabb mérföldkövet ért el a Blizzard kártyajátéka, hiszen már 100 millió játékost tudhat maga mögött a Hearthstone: Heroes of Warcraft. Ennek örömére ingyenes paklikat osztogatnak a készítők, most érdemes belépni a játékba.

Négy évvel a 2014-es debüt után jelentős mérföldkőhöz érkezett a Hearthstone: Heroes of Warcraft. A Blizzard szerint már 100 millió játékost szólított meg a gyűjtögetős kártyajáték. Természetesen nem az aktív felhasználói bázist tükrözi ez a szám, de akkor is szép eredmény.

Mivel a játék free-to-play modellt használ, fontos lenne tudni, hogy hány ember játszik vele rendszeresen, illetve, hogy mennyi pénzt költenek kártyacsomagokra. Erről azonban nem nyilatkozott a Blizzard. Talán majd a kiadó november 8-án érkezű üzleti jelentésében erről is szó esik.

A 100 millió játékost ingyenes kártyapaklikkal ünneplik a készítők. Ehhez elég bejelentkezned a játékba november 8-11. között, és hat csomag üti a markodat. És akkor még nem is említettük a Celebrate the Players-küldetést, amit teljesítve akár 500 arany ütheti a markodat.

A legújabb kiegészítő, a Rastakhan's Rumble a múlt hétvégi BlizzConon mutatkozott be. Itt írtunk róla részletesen.

13.
13.
B-Shaggy
#7: Elder Scrolls Legends-ben napi pár óra játékkal simán lesz több kompetitív dekked. Vannak előre gyártott paklik amiket kevés ingame golddal meg tudsz venni, és tele van epicekkel meg legendarykkel. Még abból is kaphatsz pakkokat és jutalmakat, ha a játékot nézed Twitchen (amit én HS-nél rendszeresen csináltam).
Bocsi, hogy más játékról írok, mint ami a cikkben van, csak én pont rohadtul beleuntam a HS-be, leküzdöttem a több éves függőségem, és gondoltam sokan vannak így itt is, hát ajánlok egy alternatívát.
12.
12.
sloth
#11: én még játszok vele hé :c
11.
11.
Mr.Dead
#10: Ja, egy jó féléve csak nyűg volt a játék, csak legend nélkül nem akartam otthagyni aztán kiütöttem kétszer egymás után és azóta szinte meg se nyitottam mert már rég hulladék
10.
10.
sloth
#9: mi mar voltal legend? tyuha
9.
9.
Mr.Dead
#6: Soso, en lettem combo priesttel is legend ami nem egy nagy költségvetésű deck, az aggro meg mindig olcsó. (Mas kérdés hogyazalatt halálra unod a játékot)
8.
8.
pecek
#7: igen tisztában vagyok vele, ezért nem is játszok egyikkel sem. :D
6.
6.
pecek
Komolyan lenne kedvem játszani vele, de annyira elveszi a kedvemet hogy pay to win.
5.
5.
hedzsooo
#4: Jogos, tényleg nem éppen a legjobban lett megfogalmazva ez a cikk. El kellene előtte dönteni, hogy 1 éppen aktuális, jelenleg is zajló dologról van szó, vagy csak vmiről, ami majd hamarosan történni fog...
4.
4.
szinkron
"Ennek örömére ingyenes paklikat osztogatnak a készítők, most érdemes belépni a játékba." Ez egy jelenidejű mondat, nem jövőidejű.
2.
2.
konkolyadam
#1: "A 100 millió játékost ingyenes kártyapaklikkal ünneplik a készítők. Ehhez elég bejelentkezned a játékba november 8-11. között, és hat csomag üti a markodat."
Esetleg elolvasni a cikket?
1.
1.
szinkron
Belogoltam és nincs ingyenes pakli. Nem kéne hülyeségeket írni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...