AC: Odyssey - küklopszokkal is összecsapunk

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 7.
  • Letöltés
Link másolása
November folyamán még több tartalom élesedik az Assassin’s Creed: Odyssey-ben. A Lost Tales of Greece küldetéslánc egy vadiúj sztorimissziót tartalmaz, míg a hónap közepétől a brutális küklopszot is levadászhatjuk.

A Divine Intervention című önálló sztoriküldetésben egy rejtélyes nő isteni próbatétel elé állítja a játékost. Ez a misszió, valamint a későbbi Lost Tales of Greece-fejezetek automatikusan megnyílnak, ha az alapjátékban elérjük a Chapter 5-öt. Mindegyiket sárga jelzéssel szúrhatjuk ki a térképet böngészve.

November 13-tól egy újabb mitológiai lényt vadászhatunk le a Steropes the Cyclops-kihívásban. Ha sikerült az embert próbáló feladat, miénk lehet a küklopsz legendás íja is.

A 30. szint felett további Epic Mercenaries- és Epic Ships-eventek várnak ránk értékes jutalmakért és Orichalcumért. Sargonnál, a boltosnál két új csomag is elérhetővé válik. Az egyik az Odysseus Pack, a másik az Odysseus Naval Pack.

Ezzel együtt a szintsapkát 50-ről 70-re tornázzák fel, de a játékmenet is finomodik valamelyest.

5.
5.
almaspite
#4: Mitológiai vonal, beismerem ennek a játéknak jól áll, de Assassin's creed-ben úgy az egészet nézve, összes játékukat valahogy nem tudom belegyömöszölni a fejemben, hogy erőltetni kellene.
4.
4.
azureknight0715
#2: Ebben igazat adok neked, meg annyira nem is örülök neki mert számomra az volt a legnehezebb boss fight. Van jópár mitológia lény amit hiányolok, kevés volt az a 4-5. Minotaurusz tetszett eddig a legjobban. Remélem ezt a skines dolgot akkor véghezviszik :)
2.
2.
Arról volt szó hogy új mitológiai lények lesznek. Küklöpsz volt már... adtak egy bunkósbotot a kezébe, oda ne rohanjak.

#1: A videóban mondják, hogy bevezetnek egy rendszert, amivel a meglévő gear-re bármilyen másikat "fel lehet rakni" skin gyanánt, ergó statoktól függetlenül úgy nézhetsz ki, ahogy akarsz.
1.
1.
azureknight0715
Aztarohadt :D Mégjó hogy jött az rdr, csináltam volna tovább a küldiket semmi szintugrással. Tetszik nagyon hogy már most nagyobb frissitést kap a játék, viszont örülnék assassin armor seteknek is ami tényleg menőn néznének ki kassandrán. Jelenleg most a fizetős spartan rennegat setet használom az néz ki a legjobban , csak ugye az meg warrior buildes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...