Már új Zeldához toboroz a Nintendo

Mérget vehetünk rá, hogy a Nintendo a jövőben is ragaszkodni fog sikeres frencsájzaihoz, és ez alól a The Legend of Zelda sem kivétel. A cég legújabb álláshirdetéseiből kiderül, hogy a folytatás már úton van.

A ResetEra fórumozói szúrták ki, hogy a Nintendo japán részlege már javában toboroz fejlesztőket egy olyan játékhoz, amely nagy eséllyel a The Legend of Zelda új része lehet. Mérget vehetünk rá, hogy cég zsenijei már javában ötletelnek a folytatáshoz, hiszen a lassan második évébe lépő Breath of the Wild masszív kritikai és pénzügyi sikernek örvend.

Egészen pontosan két nyitott pozícióról van szó a Zeldáért felelős csapat kiotói bázisán. Az első egy 3DCG designer, aki a kazamaták topográfiai jellemzőiért, koncepciójáért és felépítéséért felel majd. A másik állás egy szélesebb körű pályatervezői poszt, aki már az általános tartalmakat szállítja, mint az ellenségek, a világ és a dungeonök designja.

A hirdetések nem árulnak el több konkrétumot, mindenesetre szívesen visszatérnék a mesés univerzumba egy-két éven belül, még ha csak egy spin-off erejéig is.

3 komment - szólj hozzá!