17 millió példánynál jár a Red Dead Redemption 2

Vártuk már nagyon a Rockstar westernjátékának konkrét nyitószámait, és szerencsére a Take-Two legújabb pénzügyi jelentése nem is okozott csalódást. Eddig 17 millió kópiát szórtak szét a boltoknak belőle.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#28
#17: Nekem puncilla a neve
#27
Rednexexefekaszerenél
#26
#11: Az vicc hogy fel sem fogod, a "réteg" játék jelentését mert ez kb, minden játékra igaz kivétel nélkül.
#25
Szia Darksiders!
Mèg csak a màsodik fejezetnèl jàrok, mert előzőleg sok minden nem volt tiszta szàmomra, rengeteget bènàztam, emiatt egy koràbbi - 2-ik fejezet eleje- mentèsemtől ùjrakedtem az egèszet. Tèny, ha jobban ismeri az ember a jàtèk minden szegmensèt, ùgy egyre èlvezhetőbb a jàtèk. Szòval a kezdeti filinget kostolgatom.
Örülök, hogy neked is bejön a " cucc" ! :)
Ja: youtube-on van videoteszt ( mai feltöltès) az IGN-től. Korrekten leìrjàk a hibàkat is, igaz mostanra szerintem minden jàtèkos tisztàban van velük, ahogy a pozitìv dolgokkal szintèn. Az utobbibòl van több szerencsère.
#24
#21: Pont így történik nálam a harmadik elején járok.
#23
#10: Nincsenek pontos adatok de kb $300 000 000 becsülik, marketing nélkül.
#22
#20: Magyarul a Fehér szavat nem engedte, nem tudom miért. Adolfnak se lehet, de a FALLOSZ-t elfogadta.
#21
#19: Egy tipp ! Ha már leálnál bóklászni, azt a 3. fejezetben. Az első két fejezet csak tutorial, csomó interakció és tartalom oldódik fel. Tehát az elejét célszerű gyorsan letudni, majd lassabra venni a tempót.
#20
#17: Nekem a Talicskát engedte :D
#19
#16: Szia Oldman ez a térkép gomb nagyon jó végre mert az Odyssey után rohadt idegesítő kétszer nyomni a menüből megnyítni. Hol tartasz hogy tetszik? Amióta leraktam az Odysseyt és egyre jobban haladok előre bár nem túl gyorsan de a lényeg hogy nekem egyre jobban tetszik a kezdéstől eltekintve.
#18
#17: Csak keress rá, ringyónak csak nem nevezed a lovad :)
https://hu.m.wiktionary.org/wiki/bimbo
#17
A jàtèk elejèn lehet lovat vàsàrolni Valentine-ben, ezt meg is tettem, de nem engedi a jàtèk, hogy nevet adjak neki. Nem olyan elnevezèst akartam adni, ami sèrtő lenne! BIMBO, ezt sem engedi, nem èrtem mièrt.
#16
Azt tudjàtok, hogy ha az OPTION kicsi gombot hosszan nyomjàtok meg, akkor egyből megjelenik a nagy tèrkèp!? Nem kell a menüből kikeresni, ìgy kicsit gyorsabb a map elèrhetősège.
Ha lovon vagyunk ès pl farkas kòstolgatja a lovunk oldalàt, akkor a 0 -gombot megnyomva rugdosni lehet a tàmadòt. Ez azèrt jò, mert sok esetben lefelè nem teljes szögben lehet lőni. Vadlovakat megszelidìtve meg magunkkal csalhatjuk őket, ès ràjuk pakolhatjuk azokat a cuccokat, amiket a tàborba vinnènk a többieknek. Akàr egy egèsz csorda is velünk tarthat ha ùgy akarjuk. :) Csak füttyögetni kell nekik, nehogy leszakadjanak tőlünk.
#15
#12: Amúgy már az eleje is sokkal jobb így második játszásra, mint, amikor elsőnek játszottam.
#14
#9: Sajnos a felhőbe se volt meg nem toltam át, automat meg nem mentette oda ez érdekes, mert rengeteg játékom mentése ott is meg van. Így ezt nem is figyeltem, hogy menti e oda vagy sem, mert alapnak tartottam, hogy úgyis menti oda is. Ezek szerint nem.
#13
#11: Sok idióta megnyilvánulás van ezzel a játékkal kapcsolatban, szóval igazat adok ebben. Nem is arra mondtam, csak valahogy sejtettelek "itten" :D
#12
#8: Más játéknál repülne ki a szoftver és a ps az ablakon, ennél még az újra kezdés is boldogság hormont termel :))
#11
#2: Szerintem vicc kategoria hogy egyesek szerint ez rétegjáték azért írtam.
#10
Mennyibe kerülhetett a fejlesztés? A túlórákkal együtt, persze:)