Warframe - megérkezett a Fortuna kiegészítő

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 11.
  • Letöltés
Link másolása
A free-to-play shooter következő nagyobb bővítménye már elérhető, a játékosok ezúttal a Vénusz bolygóra látogatnak, ahol felfedezhetik a The Orb Vallis vidékét. A nagy távolságokat pedig egy vadiúj K-Drive hooverboarddal küzdhetik le.

A történet során több frakció helyzetét megismerhetjük, köztük a Business, az Eudico, a Rude, a Zuud, a Ventkids és az elnyomók ellen küzdő lázadók csoportjával is összefutunk. A megbízható Archwing vagy a K-Drive hooverboarddal a nagy távolságok leküzdése is játszi könnyedségű lesz, pedig a Vénuszon ezernyi látnivaló és küldetés akad. Barlangokat és bázisokat kutathatunk fel, és mindenhol a Corpus kegyetlenségeivel szembesülünk.

A bolygó ura Nef Anyo, aki robothadserege élén minden értékes erőforrásra ráteszi a kezét. Itt debütál az új Garuda Warframe, és ütős gearekkel gazdagodhatunk.

A nyitott világú Fortuna már elérhető minden Warframe-játékos számára PC-n, és hamarosan konzolokra is ellátogatt. Ne feledjük, hogy a Switch-verzió november 20-án érkezik.

5.
5.
almaspite
Amúgy most néztem le van értékelve megint a forsake a destiny 2-höz. Most 10k-ba mozog.
4.
4.
almaspite
#1: Szerintem mind a kettő egy nagyon jó játék, a destinynek is meg van a varázsa. A gond vele az, hogy sokan azt mondják túl könnyű túl esni a játékon és azon kívül egy átkozott nagy lehúzás. Első részt régiek jobban szerették a kihívása miatt.

Warframeről meg hát... az a legnagyobb gondja a nehézsége. Mivel konkrétan a játékba nincs nehézség. A dolgok kifarmolássa nyújtja a nehézséget, amiknek viszonylag magas a ODD-ja. Azonban mivel rengeteg dolog van amit érdemes kiszedni, ezért igen elégé hosszadalmas lesz a farm. A fashion frame nagyon jellegzetes a játékra, hogy rengeteg skin van benne, mivel a grafikus csapat a DE-nek azt kell mondani az élen vannak. Azonban ezek a nagy részét meg lehet szerezni anélkül hogy valós pénzt költenél rá, igaz hogy platinába mozognak, de ez az a játék amiben azt mondom nagyon könnyű szerezni ilyen valós fizetőeszközű valutát.

Ezen kívül olyan szépen megcsinált wikipédiát ami a warframenek van, még játéknál nem láttam. Konkrétan egy kis utána olvasással mindent meg lehet érteni. Legnagyobb hiány talán a játékban a raidek hiánya. Sajnos azt kell mondanom a destiny itt jobban teljesít cooperativ összedolgozás terén. Eidolon huntnál próbálkoztak, de még egy ilyen unalmas időhöz kötött tevékenységet még nem láttam más játékba.
3.
3.
Batman
Sokkal jobb mint a Destiny talán az elsõ f2p amire azt mondom, hogy nem lehúzás. Fasza a community meg a support mögötte, vissza kéne néznem oda :D
1.
1.
Sokan azt mondják erről a címről, hogy simán jobb, mint a Destiny.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...