Wii - búcsú az összes streaming szolgáltatástól

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 11.
  • Gyászhír
Link másolása
Január végén az utolsó szög is bekerül a Nintendo Wii koporsójába, hiszen a veterán konzol ezután nem támogatja tovább a streaming szolgáltatásokat. A hírt maga a Netflix szellőztette meg egy körlevélben.

Ha eddig csak azért tartottad meg a Nintendo Wii-det, hogy Netflixet nézzél rajta, akkor el kell keserítenünk. A streamingóriás a felhasználóknak kiküldött levelében erősítette meg, hogy a konzol összes hasonló szolgáltatását megszüntetik 2019. január 31-től. Még a Netflix is arra buzdítja az előfizetőit, hogy inkább más támogatott eszközt használjanak.

Jelenleg az egyetlen Nintendo-konzol, amely támogatja a szolgáltatást, az a 3DS. Talán a közeljövőben ez változni fog, hiszen Switchre már a YouTube-alkalmazás is elérhető - van egy olyan sejtésünk, hogy a Netflix is feltűnik rajta hamarosan.

Noha a Wii U még mindig a támogatott konzolokhoz tartozik, sok Reddit-felhasználó arról számolt be, hogy a képtelenek elérni a Netflixet az eShopban. Mivel a masina gyártása 2016 végén véget ért, van rá esély, hogy ez is követi majd elődje példáját.

1.
1.
godach
Nekem most is be van kötve a Pro, X és Pc mellett. Gyakran elöveszem, hihetetlenül szórakoztató játékok vannak rá. Csak ajánlani tudom a konzolt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...