16 új cím az Xbox Game Pass kínálatában

A szolgáltatás nagy dobása, a PlayerUnknown's Battlegrounds mellett további játékok landolnak a Game Passben az ünnepi szezon folyamán. Egészen pontosan 16 címről van szó, rögtön el is áruljuk, melyek ezek.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#8
#7: Miért kell baromságokat írni.Flémet akarsz kelteni ? Szimplán anyázzál akkor ,csak ne hazudozzál azt rühellem a legjobban.
Ha semmit nem tudsz rólam tényleg anyázzál ,de ne hazudozz..

Van ízlésem a kedvenceimet is ingyen szerzem be eredetibe pedig jé van torrent. Sőt ps4 warez is van akármikor vehetnék és lewarazolhatnám azt a kb 30 game-et ami érdekel. Megteszem? NEM. Megtehetném ? Igen bármikor.
De mivel pc-n is 50 életre elegendő játékom van tolom ezeket... Nekem nincs és soha nem is volt azonnal kell fétisem. Türelmes ember vagyok GTA 5-re ,Dying Light-ra pl a mai napig várok hogy végre legyen bundleba :)
#7
#5: Tök mindegy neki csak ingyen legyen!..Semmi ízlése nincs
Bármilyen szarnak örül csak ne keljen fizetni érte,+szidja az exeket mert nincs pécére,és nem tud torrentezni
Sztem ha odaszarnának elé annak is visítva tapsolna hogy ingyen van
#6
#5: Sok félét nem szeretek.. Ez nem árfüggő mivel úgyis kivárom hogy bundleba legyen és csak úgy veszek játékot. Mert az ingyen van egyelőre.
#5
#4: Amúgy nem bántásképp,de van valamilyen irány,hogy milyen játékokat szeretsz,vagy tökmindegy csak legyen 20 cent azt kész?
#4
#3: Jaja. Ennyi örömöd legyen neked is... Ms szinte ingyen adja. Humbleba meg szintén ingyen lesz majd steamre.. Szé világban élünk na
#3
#1: Kb 100%-ig biztos voltam benne hogy te leszel az első aki itt öröm táncot jár a potyának...

#2 felesleges!dobozosan is ugyanolyan fos lesz...
#2
#1: Pont akartam írni hogy ennek örülni fogsz de megelőztél amúgy most ez a Hellblade jön már Ps4-re dobozosan vagy csak igérgetik.?
#1
Hoho akkor a Gears of War 4 után a Hellblade is le lesz tolva 200ftért.
M$ jól tolja szeretjük ezt..