Letörölhetetlennek tűnik a Fallout 76 bétája

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 12.
  • Hír
Link másolása
Véget ért a Fallout 76 bétatesztje, ám ez nem jelenti azt, hogy a letöltött adatoktól olyan könnyű lenne megszabadulni. PC-n igencsak komoly kihívásokkal szembesülhet az, aki törölni szeretné a bétaverziót.

Akár előrendelői kulccsal, akár baráti meghívással kerültünk a Fallout 76 bétájába, PC-n nehézségekbe ütközhetünk a játék törlése során. A Bethesda hivatalos fórumain, illetve a Redditen is rengeteg játékos számolt be arról, hogy ha megpróbálja letörölni a játékot, akkor a Bethesda.net launchere nem engedi továbbfutni a folyamatot, amíg nem jelentkezünk be. Bejelentkezés után viszont hiába vagyunk „online” státuszban, a játék letörlésére kattintva a „You do not have access to this game”, vagyis a "nincs hozzáférésed a játékhoz" felirat vár mindenkit.

Egyelőre úgy néz ki, hogy a hiba mögött az állhat, hogy a Bethesda ideiglenesen leállította a játék futtatáséért felelős szervereket, így feltehetőleg majd november 14-től lesz letörölhető a béta, vagyis amikor érkezik a végleges verzió, és így újból működésbe lépnek a szerverek.

Ha mindenképpen meg szeretnénk szabadulni a programtól, akkor a telepítési mappából manuálisan is törölhetjük a nemkívánatos fájlokat, ám fontos megjegyezni, hogy ha megvettük a játékot, akkor a béta megtartása esetén jóval kevesebb adatot kell majd letölteni megjelenéskor - igaz, az első napi patch mérete így is 51 GB-ra rúg. A béta ideje alatt elért teljesítményeink természetesen a játék törlésétől függetlenül megmaradnak.

A Fallout 76 november 14-én rajtol el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en, a bétáról készített tesztünket pedig az alábbi linken érhetitek el.

10.
10.
Pont kérdezni akartam, hogy ki az a hülye, aki nem tud letörölni egy játékot?
9.
9.
Ooorky
7.
7.
silkgoat
Szerintem ezt megoldja egy windows updatenem? A multkor volt, hogy csak ugy torolte a felhasznalo allomanyait. Szoval akkor ha nem tudod letorolni a fallut76-ot, hat csak updateld a wint a megfelelo verziora. :D
5.
5.
Hab
#4: Hát ha az a ráncfelvarrás nagy lépés lesz, akkor talán nem lesz gond. Nagyon szeretem a Bethesda-t, de Starfield-del nagyot kell előrelépniük, hogy a játékosok többségének visszanyerjék a bizalmát.
4.
4.
PiszkosFred
#3: Lesz Fallout 5, lenyilatkoztak az E3 utani interjuk soran, hogy a FO76 csak egy spinoff, nem ez a franchise jovoje, igy erkezik majd a folytatas is. Tippre 6-8 ev mulva.

A motorja viszont sanszos, hogy marad ez a gamebryo/creation fele vonulat, csak kap megint egy kis rancfelvarrast. Ha nem cserelik e a TES VI-ra, akkor sajnos a FO5-re sem valoszinu, hogy lecserelik.

Mindezek alapjan kukazhatod azt is szerintem. Mar most. :)
3.
3.
Dízel
Ez akkora bukta lesz mint az állat. Ki kellett volna adni egy Fallout 5-öt only single player gameként. nem itt 34éves motorral meg online bohóckodással hibák tömkelegével borzolni az emberek idegeit. számomra kuka.
2.
2.
Heldengeist
Kicsit ironikus, ha belegondolunk, hogy két hete még az volt a baj, hogy spontán törli magát.
1.
1.
mestermagyar
Egy szoftver frissítése és a fájljainak a kezelése a csomagkezelő feladata. Ha nem használsz ilyet (pl. chocolatey, steam, windows store), akkor ki leszel szolgáltatva a fejlesztők tetszésszerűen megírt megoldásainak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...