VR-os Half-Life-előzményen dolgozik a Valve?

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 12.
  • Pletyka
Link másolása
Az Upload VR belsős információkra és kiszivárgott fotókra alapozva arról ír, hogy a Valve állítólag egy teljesen új VR-szemüvegen dolgozik. Ráadásul a csapat egy új Half-Life-játékot is fejleszt, kizárólag VR-ra.

Az Upload VR értesülései szerint a Valve egy saját VR-szemüvegen dolgozik, ami egyrészt rendelkezik majd előoldali kamerákkal, illetve különböző szenzorokkal, továbbá a két lencse mérete is nagyobb lesz, mint amit a HTC-modellektől megszoktunk, így akár 135 fokosra is nőhet a látószög. A szóbeszédek szerint a Valve egy korábban már bemutatott kontrollerrel dobja majd piacra a szemüveget.

A pletyka második fele is igazán izgalmas, az Upload VR forrásai szerint ugyanis a Valve a Half-Life VR-kiadásán is dolgozik, ami ráadásul egy előzmény lenne, és a most fejlesztett csomag részeként jelenne meg. Arról sajnos nincsenek információink, hogy az új technológiák, mint az inside-out vagy az eye tracking helyet kapnak-e az eszköz funkciói között.

18.
18.
user101
"Gyerekek, könyörgöm akasszuk fel..." :) Ezt a két idiótát ! :DDD
17.
17.
Formula1fanatic
#15: Nekem a Half life-al sosem volt gondom. Én a shadow warriortól lettem mindig rosszul pár perc alatt, így azt a játékot nem is játszottam rendesen.
16.
16.
kopic
15.
15.
abydos
#14: Imádom a HL-t és igazad van. Én is rosszul vagyok tőle. Nem bírom játszani. Borzasztó, de ez van... És játszottam a VR-os változatával elég sokat. Attól is rosszul voltam :D Sajnos valami van a HL-ben, ami miatt ez előjön, de más, későbbi Sourcos játéknál már nem (Portal, TF2, CS:Go stb.)

Szóval azóta eltelt rohadt sok év, már nem olyan hánytatós lenne a játék, mint akkoriban.
14.
14.
Zisten
HL-ban a karakterek mozgásától hánytak be sokan, köztük én is.
Anno emlékszem VR-ban is volt aki kipróbálta a korábbi részt... nem sok kellett és rögtön rosszul lett. :)
13.
13.
godach
Nemrég ismét felhozódott kockulásos dumapartin a Half Life. Akkor azt mondtam, hogy ha jönni fog, akkor korszakalkotót fognak ISMÉT csinálni. Valami ilyesmire gondoltam, mint egy VR és szerintem lesz itt még valami más is. Ha durran, tuti hogy nagyot fog és tudják is hogy azt hogyan kell.
12.
12.
mestermagyar
#11: Ez az agresszivitás annyira cuki :D:DDD. Na mér nem tudom?
11.
11.
Max3000
#10: Te vagy az élő példája,hogy azt sem tudod mi a 2/3(függetlenül attól,hogy ellentétben veled nem vagyok meleg)
10.
10.
mestermagyar
#9: Pedig te vagy az élő példája hogy bevált, visszaírtál.
9.
9.
Max3000
#8: Frenetikus.Jó "csajozást" én inkább beszélek vele személyesen.(bevált módszer)
8.
8.
mestermagyar
#7: Úgy csajozik az ember hogy kb. 2/3 annyit ír neki mint amennyit a csaj. Bevált módszer ez.
7.
7.
Max3000
#5: Akkor haragudj magadra .....Inkább nem is írok semmit de sok van belőled istenkém...
6.
6.
Max3000
#4: A csomag az a szemüveg+kontroller Zseniális teknős!!
5.
5.
mestermagyar
#4: Szori, csak van egy irritáló aspektusa az értetlenkedő kommenteknek számomra. :D Néha elgurul.
4.
4.
mestermagyar
#3: De a cikkben az is benne van hogy a most készülő "csomag", a HL3 (a folytatás), részeként jelenne meg. A mondatod tényeket közöl, csak nem nézi az egész kontextust.

Well, te lehet jobban tudod, én nem követtem ki ment és jött a stúdiójukban a Left 4 Dead csapatát leszámítva. Igazad van, semmi köze a Half Life-hoz. Mutatom vele hogy igen, most sem Autisták dolgoznak Gabenéknél, nem lustultak el, csak jövedelmezőbben kapitalizálták a tudásukat.
3.
3.
Max3000
#2: Gratulálok,neked sem a stílusod szövegértelmezés,annál inkább részegen kommentelni.A végére odabiggyesztettem,"amennyiben igaz a hír" ettől még az van a cikkben,hogy ELŐZMÉNY.(gyengébbek kedvéért)


A további hülyeségedre csak annyit,hogy már senki nem dolgozik a valve-nél,akik a nagyszerű sorozatért feleltek.A free 2 play nem ide illő baromságodat meg nem értem,semmi köze a half life-hoz.
2.
2.
mestermagyar
Mielőtt bárki betrappolna hogy egy jó nagyot szarjon ide a kommentmezőbe Max3000 módjára, segítek értelmezni a cikket:

- Az új Half Life = Új Half Life (továbbra sem tudunk róla semmit) + Half Life VR (feltételezzük hogy előzmény)

A másik tévhitre térjünk rá. Elég elhamarkodott az "összedobott kátrány" megjegyzést hajigálni. Akár hiszitek akár nem, a Valve nagyon nagy nyugalommal tud várni és brainstormingolni meg prototípusozni. Amikor nem játékkal teszik ezt, akkor a világ legjövedelmezőbb Free 2 Play mechanikáját ötletelik és milliárdszámra forgatják ki az embereket a zsebpénzükből. Nem ma szarták őket egy irodai WC-ben hogy jobban fejezzem ki magam.
1.
1.
Max3000
A half life nem előzményért ordibál hanem a folytatásért.Mégis mi a francnak előzmény?Egy olyan történetnek szoktak előzményt adni,aminek nem teljeskörű a cselekmény kibontakozása.Majd vr-ben "tudóskodunk" Freeman-el még be nem üt a frász?Vagy valamelyik lény bőrébe bújunk a Xen-en?

Nekem nagyon úgy tűnik,hogy összedobnak valami kátrányt half life címen,hogy jobban vegyék a szemcsit.(amennyiben igaz a hír)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...