Detective Pikachu - itt az első trailer

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A Warner Bros. Pictures váratlanul bemutatta a tavaly leleplezett élőszereplős Detective Pikachu-mozi első előzetesét, ami meglepően szórakoztató film benyomását kelti eddig.

A minőséget illetően ugyan korábban az sem volt garancia, ha A-listás színészek vállaltak fontos szerepet egy-egy filmben, a Detective Pikachu azonban egyelőre, úgy néz ki, hogy nem esik bele ebbe a kategóriába. Ryan Reynolds ismét hozza a formáját, közben pedig Justice Smith, Kathryn Newton, Suki Waterhouse, Rita Ora, az Oscar-jelölt Ken Watanabe és a Golden Globe-győztes Bill Nighy is kitesz magáért.

A filmet a Goosebumps rendezője, Rob Letterman dirigálja, míg a forgatókönyvet Letterman és Nicole Perlman jegyzi.

A siker egyébként szinte biztosan garantált, hiszen a Pokémon-videojátékokból eddig több mint 300 milliót adtak el, miközben 74 országban 23,6 milliárd kártyát kapkodtak el a rajongók. Az sem meglepő, hogy az animációs sorozat már a huszadik szezonnál jár.

A Detective Pikachu 2019. május 11-én mutatkozik be.

26.
26.
zozo76hun
#23: tudom, furcsa manapsag neked hogy fiu meg lany, plane most a tetves pride koraban, pedig meg van ilyen kapcsolat, en is abban hiszek.
25.
25.
delphijos
#24: Ha meg Japán lenne, akkor meg azon menne a hiszti. ( Pedig akkor már inkább az mint egy európai ) Ezt se kell a másik végletbe elvinni, hogy ha egy szereplő nem lenszőke szász, akkor az már csak valami őrült polkorrekt liberalista marhaság lehet....
24.
24.
ollie92
#7: Mert ha ismernéd a pokémpn vilgágát, akkor tudnád, hogy ott nem hemzsegnek a négerek. De mégis mit is vársz egy amcsi filmtől 2018-ban ? Ha nem lenne a főszereplő fekete, akkor pikachu lenne az :D Mondjuk én szívesebben néznék meg egy filmet Reichu-val ;)

https://images-cdn.9gag.com/photo/aGePq46_700b.jpg
23.
23.
Ooorky
#22: Marok Marcsival vagy Öklelővel?
22.
22.
zozo76hun
#19: Igy van, en legalabbis biztos jol jartam, kulonben nem lenne egy stabil 12 eves kapcsolatom azota. :)
21.
21.
zozo76hun
#16: Nem hiszem, akkoriban ez meg nem volt annyira vizvalaszto, mint manapsag. :D
20.
20.
Firsttime
#13: Justice Smith. Nem Jaden Smith. Nembaj.
19.
19.
Ecneb
#4: Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a témához nem kapcsolódó, balf@sz történetet. Nem ismerlek, nem tudhatom milyen ember lehetsz, de tettél egy szívességet a csajnak, ha igaz a történeted!
16.
16.
delphijos
#4: Kimondta az exkluzív szót ? :D
15.
15.
zozo76hun
#10: akkor orulok ha nem az jott le, mert tunderi egy ember vagyok... :D
14.
14.
zozo76hun
13.
13.
Ooorky
#7: Will Smith fia a főszereplő :D
Valószínűleg apucinak köszönheti a szerepét, de ha jól játszik lesz***m, hogy egy filmben ami a Föld fantasy verzióján játszódik fekete-fehér-sárga-kék-zöld bőrű a főszereplő.
12.
12.
Metrox
#4: Szerintem meg éppen tégedet hagyott ott XD
11.
11.
vmiki88
10.
10.
vmiki88
#4: Köszi, hogy megosztottad ezt, véletlenül sem az jön le, hogy mennyire egy irritáló ember lehetsz.
9.
9.
Hanadix
7: Egyetértek, amikor érezhetően csak beleerőltetik a filmekbe, hogy ki legyen pipálva a fekete, ázsiai, meleg stb karakter, akkor rohadtul irritáló. De csak azért mert egy filmnek nem fehér a főszereplője, attól még köze nem lesz semmiféle liberális propagandához.
Amúgy meglepő módon nem tűnik rossznak, annak ellenére, hogy amikor először hallottam a film készüléséről, elég szkeptikus voltam. Ennek a alapján egy könnyed kikapcsolódásnak tűnik.
8.
8.
Blueberry
#7: Az baj (bocs, lemaradt a novellából)
7.
7.
Blueberry
#6: Miért ne lehetne egy fekete fiú a főszereplő? Ha nem egy fehérnek MEGGÍRT karaktert próbálnak a képernyőn csak úgy kisebbséginek mutatni,azzal nincs baj,mikor csak azért repül vissza leia hercegnő az űrship-re mert nőböl van vagy amikor normál esetben 1 jedi évekig képzi/képzik,itt a főszereplő 2 se pislant és keményebb lesz mint bárki,csak mert vaginával rendelkezik
6.
6.
Onion
Úgy látszik a Pokémon márkát is megfertőzte liberalizmus. Főszereplő egy fekete fiú.
5.
5.
Batman
Ryan Reynolds megint azt a figurát hozza amit a legjobban tud. Ryen Reynoldsot. Már Deadpool is kezd unalmas lenni, erre itt folytatja. Egyébként nagyon szürrelisan festenek ezek a pokémonok, felidézte bennem a magyar szimat szörény címu alkotázt.
4.
4.
zozo76hun
Anno, meg a jelenlegi baratnom elotti idokben ismerkedtem egy lannyal a neten, full PS buzi volt, meg az egyik kepen amit kuldott lattam az iroasztalan egy pikachut vagy mi a francot (ruhelem az ilyen japan szarokat). Na en mint kemeny XBOX-os ott ereztem hogy ennek a kapcsolatnak nem lehet stabil jovoje. Ugyhogy hagytam az egeszet a francba. :D
3.
3.
t0mchee
Baz+ ez élő szereplős ? :D
1.
1.
Ooorky
A madarak miért szőrösek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...