Nyakunkon a PC-s Sunset Overdrive?

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 13.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a Microsoft mindenféle csinnadratta nélkül dobja piacra a régóta pletykált PC-s Sunset Overdrive-ot és annak DLC-it. Ha hinni lehet az Amazonnak, akkor most pénteken mutatkozik be az átirat.

A hétvégén tartott X018 rendezvényen hiába vártuk, a Microsoft végül csak nem leplezte le az elmúlt hetekben egyre többször pletykált PC-s Sunset Overdrive-ot. Végül az Amazon is beszállt a pletykagyártásba, az internetes áruház oldalán ugyanis felbukkant a PC-s kiadás adatlapja, ahol már elő is rendelhető a játék.

Ráadásul ez alapján a megjelenésre sem kell sokat várnunk, az Amazon szerint ugyanis november 16-án, vagyis most pénteken jelenik meg a játékot és a korábban megjelent összes letölthető bővítményt is tartalmazó PC-s változat. Érdekesség, hogy kiadónak a THQ Nordic lett megjelölve, ami annak tükrében annyira nem meglepő, hogy a Microsoft és a cég nemrég megállapodást kötött egymással több MS-játék PC-s verziójának kiadásával kapcsolatban.

9.
9.
semike
#7: Nnna,akkor kettéfosom a X-em.
:)
8.
8.
crytek
#6: Most volt hírbe nemrég hogy kibővítik majd pc-re is a game passt. Azóta sincs erről konktrétabb hír hogy hogyan...

Mondjuk én örülnék neki ha valahogy megoldanák ha a HALO-kat lehetne így játszani vagy az előző Gears of Warokat... A legvadabb az lenne de ebbe bele se merek gondolni mert a gatyámba durranok, hogy ahogy megoldották az xbox 360 gamek futtatását xbox one-on ugy azok is tolhatok lennének pc-n. Brutálisan epic lenne.. Fable 2, Midnight Club LA, MGS HD Collection, Silent Hill HD Collection ,Dantes inferno,Saints Row, Fight Night, Red Dead Redemption, Black ,Ninja Gaiden, BF Bad Company 1, Shadows of the Damned,Silent Hill: Downpour
7.
7.
crytek
#5: "Es nekem 900p -ben is eleg nemhszem,h barmi is jobb lesz ha van 4k"

Akkor te csak orvosi felügyelettel nézzél meg Xbox One X-re is kiadott enchanted játékot ,mert kettéfosod magad és megáll a szíved ugyanis kb ég és föld a kettő grafikában..
6.
6.
#4: Jo cucc a Gears 4, igaz en a 200 Ft elott a 14 napos trialt nyomtam be, a Forza kiraly de en nagyon hamar megunom ezeket igy mar toroltem, meg esetleg a Halo Wars erdekelne de nem vesz ra a lelek.
5.
5.
semike
Kurva jo jatek, igazi nagybetus bekebeli VIDEOJATEK!
Nekem tiz pont.
Szorakoztato
Igenyes
Vicces
Kikapcsol
Nagybetus Jatek!
Es nekem 900p -ben is eleg nemhszem,h barmi is jobb lesz ha van 4k....ha egy jatek szar,azon nem segit akarnennyi Kááá....
Egy jo game pedig akarhogy is jo.
Szerintem!
SEGAsztok
4.
4.
crytek
#2: Gamepasst nyomatták abban van a legnagyobb lóvé most.Ezzel sokkal több embert lehet bevonzani mint a 20k-s játtékokkal.

Szimpla matek.... Most minden jöttment tolja a Gears of War 4-et pl vagy a Forza hetet a 200ft-os gamepassal... Elég ha veszünk 50000 embert aki amúgy soha a büdös életbe nem venne érte se konzolt se pc-re nem venné meg 20 ezerért.... Szóval 50000 *200ft = 10 milla 35k $ vs NULLA ft mert nem vennénk meg őket amúgy... Ez lesz a jövő a bérlés....Holnap a Gears of War 4 végére érek azt jön a Recore... a hátralévő 1.5 hónapba meg forzázok 200ft-ért.
2.
2.
Anti4730
Szeretem nagyon a microsoftot, de amit lemuveltek a hetvegen tartott rendezvenyen, az vicc volt. Attol fuggetlenul remelem tenyleg jon pc-re
1.
1.
ZephyrDavid
Kaphatna egy One X updatet is, hogy ne 900p legyen hanem 4k.
Még egy újra játszást is megérne.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...