Most már tényleg vége a Telltale Gamesnek

A kalandjátékairól híres kaliforniai stúdió végleg lehúzta a rolót. A csapat ingóságait elárverezik, és a megmaradt alkalmazottak egészségügyi biztosítása is csak a hónap végéig szól. Emellett egy sor korábbi játék árusítása is megszűnt.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
Nem rég toltam ki megint pár régi Telltale címet. Sam & Max Save the World, Beyond Time and Space, The Devil's Playhouse, na ezek valóban remek játékok voltak. A két utolsó értékelhető alkotásuk a The Walking Dead Season One, meg a The Wolf Among Us, bár szerintem a lejtmenet már ezzel a két címmel elkezdődött.
#6
Törölt felhasználó
walking dead valamelyik részének demójával játszottam, hát köszi, ingyen sem játszanék szeméthalmazzal, nem hogy fizessek érte. Kapufa stúdiónak kapufa a vége.
#5
- Walking Dead S01
- Wolf Among Us
- Back to the future
.....ezek tényleg jó játékok voltak. A többi felejtos sztem.
#4
A The Wolf Among Us-t és a Walking Dead 1.évadát imádtam, de az utóbbi időben teljesen elkurvultak. Alapból népszerű dolgokat próbáltak meglovagolni minimális erőfeszítéssel és ez lett az eredménye.
A korábbi játékaiknak volt hangulatuk, értelmes történetük, szerethető karaktereik...stb, de népszerű foshalmazok tömeggyártásával ezek mind elvesztek.
De tényleg, a Wolf Among Us-nál már a zenéből átjött a hangulat és valahogy rögtön beszippantott az egész:
https://www.youtube.com/watch?v=lfkpGqt-tAg

...azért elég messze sodródtak attól, hogy megint ilyen hangulatot tudjanak átadni. A Batman vagy a Trónok Harcás játékuk is már annyira száraz volt, hogy fél óra után levágta az ember, hogy ez egy csalódás lesz.
#3
Az említett játékok jogainak nem kellene automatikusan visszaszállnia a Disney-re és a Unversal-ra? Vagy ezeket nekik is ugyanúgy vissza/meg kell vásárolniuk az árverezés során, mint az olyan függetlenebb címeket, amilyen a The Wolf Among Us?
#2
Szarul csinálták az egészet. Ez van, maguknak ásták a gödröt.
#1
Egy ilyen cég, mint a Telltale a 90-00-as években virágzott volna...de mára ez kevés.