The Sims 4 - megérkezett a belső nézetes mód

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 15.
  • Letöltés
Link másolása
Ideje beszámolni arról, hogy milyen fejlesztésekkel vértezték fel nyár óta a még mindig iszonyúan népszerű életszimulátort. A legújabb ingyenes frissítéssel belső nézetes mód került a The Sims 4-be, amely újfajta megközelítést eredményez.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen a simjeid élete belső nézetben, akkor húzd le gyorsan a The Sims 4 1.47.49.1020-as frissítését! Játék közben elég leütni a Shift+Tab kombinációt, és máris az új kameranézettel járhatsz-kelhetsz, míg a nyilakkal válthatsz az emberkék között, a bal egérgombbal pedig interakcióba léphetsz másokkal.

A szerkesztőfelület is okosodott, lévén már dombokat és árkokat is emelhetünk a beépíteni kívánt területeken, amikor pedig házépítésre kerül sor, a kívánt falmagasságot is beállíthatjuk, vagy pont ellenkezőleg, pincét és alagsort tervezhetünk.

A frissítéssel már Style Influencer karriert is megálmodhatunk a simjeinknek. Az egész városban te diktálhatod a divatot, a követőid legnagyobb örömére. Emellett egy rakás új ruhadarab és kiegészítő bekerült a patchbe, úgymint a koptatott farmer, az aranylánc és miegymás.

Az update egyúttal megágyaz a november 16-án érkező fizetős expanziónak, a The Sims 4: Get Famousnek, amely új lakóövezeteket tartalmaz, ahol nightclubokat és parkokat üzemeltethetünk.

1.
1.
GAMEROD
Sims4-et már el kéne felejteni, meg se kellett volna jelennie. Nemhogy ugyanazt adták ki negyedjére mint eddig, de a 200+ GB méret ellenére is alulmarad a többi résztől.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...