A Square Enix már a PS5-re fejleszt

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 15.
  • Pletyka
Link másolása
Egy LinkedInen is megtalálható önéletrajz szerint a Square Enix év elején alapított és masszív veszteséget termelő belsős stúdiója, a Luminous Productions állítólag már PlayStation 5-re fejleszt játékot.

Hiába ünnepli ötödik születésnapját a PlayStation 4, egy ideig még biztosan velünk marad a konzol. Ennek ellenére a Sony már biztosan dolgozik az utódon, amire a Square Enix egyik belsős csapata állítólag már gőzerővel fejleszti első játékát.

Egy, a LinkedInen is megtalálható önéletrajz szerint ugyanis az év elején alapított, és egyébként komoly veszteséget termelt stúdiója, a Luminous Productions már most egy PlayStation 5-re tervezett AAA-játékot fejleszt. A CV szerint a szakember 3D-karakterek modellezésével foglalkozik.

13.
13.
Thor Vath
#11: Én is erre próbáltam rávilágítani, hogy nem hogy előremutatnának, hanem már az alapszintet sem ütik meg a konzolok megjelenéskor és ez szomorú.
12.
12.
Thor Vath
#10: Ez tényleg így van, nem is vitatom. Csak eszmefuttattam, hogy miért érződik már soknak az a hat-nyolc év, ami a konzol standard (volt eddig). Azért jó lenne még egy ilyen csodát látni :)
11.
11.
Fata Morgana
#9: Már bocs de az előző gen-hoz viszonyítva írtam a kommentet nem 18-24 évre visszatekintve.
Ennek fényében arra céloztam hogy a current gen-től elvárható lett volna az 1080p/60fps amit ugye alulmúlta mindkettő konzol.
10.
10.
Ooorky
#9: Akkoriban még más volt a hardvergyártás, tellett arra, hogy egyedi chip-eket tervezzenek a konzolokhoz, amikből a technológiai újítások lassan átszivárogtak a pc-s szegmensbe (pl. anno a Gamecube legendás Flipper chipjéből lett 2 évvel később az nVidia egyeduralmát megtörő Ati Radeon 9700-as).
Ma már ez olyan összegbe kerülne, hogy kénytelenek abból legózni amiből a pc gyártók, ráadásul a kész terméknek eladhatónak kell lennie ezért többnyire alsó-középkategóriás cuccokat használnak.
9.
9.
Thor Vath
#8: Mert nem is dobtak rá annyival előre, mint a PS, meg a PS2 esetén. Hozták az aktuális elvárások minimum szintjét. Semmi olyan állkapocs-leesés, mint 1994-ben, meg 2000-ben, amikor hátraszaltót dobott mindenki, hogy “Úristen, ILYEN grafika tényleg létezik?” Ha előrelépnének megint négy évet a jelenlegi csúcstól, akkor a második négy évben sem fanyalogna senki...
8.
8.
Fata Morgana
Egy hónapja kb. a 2019-2020- as megjelenést saccoltam én is akkor még páran azt mondták hogy hülyeség, most meg elnézem mekkora "Pál fordulás" történt ez ügyben.
Jöhetnének az új gen-ek sűrűbben mert akkora tech fejlódés hogy a current gen már a megjelenés után 3évvel kevés volt és nem hozta az igazi "nagy" áttörést.
6.
6.
Hunszi
#5: Ez kb. egyértelmű...én azt mondom a 20-as E3 alkalmával már megtörténik a bejelentés is.
5.
5.
PS4jacksony
#1: Sokkal hamarabb meg fog az jelenni én nem tartom kizártnak már a 2020-2021 at sem.
4.
4.
Zisten
Kiadhatnának egy Rambo vagy Predator játékot.
Elvégre csak a Tomb Raiderre kell rádobni egy skintt. :)
2.
2.
Zisten
A hír hibás!
A Square-Enix munkatempóját ismerve PS6-ra fejlesztenek. :D :D :D :D
1.
1.
Max3000
Ha logikusan gondolkodunk nincs hírértéke a dolognak.Szerintem nem csak a Square Enix fejleszt ps5-re.Gondolom nem 2025-re tervezik a ps5-öt és xbox 5632-őt és egy játéknak kell azért minimum 3 év fejlesztési idő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...