Hivatalos: ma jön PC-re a Sunset Overdrive

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután gyakorlatilag nyílt titokként kezeltük a Sunset Overdrive PC-s változatát, tegnap az Insomniac Games hivatalosan is bejelentette a portot. Ráadásul nem is kell rá várni, hiszen már ma elérhető lesz a Windows Store-ban.

Miután a korhatár-besorolásért felelős hivatal és az Amazon adatlapja lelőtte a poént, az Insomniac formálisan is bejelentette a korábban Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive PC-s verzióját.

A konzolos változathoz képest a grafika is fejlődött, nagyobb felbontású textúráknak örülhetünk, ráadásul az őrült nyitott világú cím csak 20 dollárt kóstál a Windows Store-ban, ennyiért pedig kimondottan vonzó ajánlat.

Várni nem kell rá, hiszen a megjelenési dátum november 16. - azaz már a mai napon élesedik a port.

24.
24.
akbar0423
#18: Miért te mit csinálsz? Fórum fighter... attól hogy te balfasz vagy és nem találsz rajta opciókat attól nem kene egy adag szarhoz hasonlitani. Mielőtt azzal vagdalkoznal, hogy mekkora ms fanboy vagyok, ki kell hogy ábrándítsalak. De tudod mit, ha ennyire gyökér vagy hogy minden apró hibájáért főbelőnéd a win storet, ne is jatssz egyik játékkal sem ami rajta van. Egyáltalán nem szólok le senkit ti akartok itt elfojtani minket, akiknek spec. semmi gondja a storeral. Mivan, ennyire nem bírjátok elviselni, ha más jól szórakozik? Ne játszd nekem itt a nyelvtantanárt, mert ertem mit írsz csak telibefosom. Hiába fogsz itt kakaskodni, nem jutsz vele előbbre, mert a win store neked továbbra is szar lesz, nekem pedig egy korrekt platform. Téma lezárva.
23.
23.
Anti4730
#18: Te meg leszolod azokat akiknek bejott...wtf?:)))
20.
20.
crytek
Már kint is van steamen..
18.
18.
Yonkou
#16: ...
legalább olvasnád végig amit írok és értelmeznéd.
Segítek, utolsó bekezdés, úgy kezdődik “Használom, mert...”.
Én meg indokoltam a problémámat vele. Te érvnek nevezed az “én és ismerőseim szerint tökéletes” szintű baromságokat és leszólod azokat akiknek nem jött be a win store mert nem érik be egy adag szarral.
17.
17.
Anti4730
#14: Jajj hagyjuk mar, ki foglalkozik ma mar azzal, hogy ket kulon accountrol irogat ez nem az ovoda...es eleg szomoru hogy ilyen gondolatok megfordulnak a fejedben, el se tudom kepzelni milyen kovetkezteteseket vonhatsz le mas egyszeru dolgokbol is..
16.
16.
akbar0423
#14: Hát haverom ezt elég serényen benézted mert fogalmam sincs ki az a srác aki előttem irt, közöm nincs hozza azt leszámítva hogy ugyanazon véleményen vagyunk. Tudod itt annyiból van szó, hogy én szarok más véleményére mert nekem speciel flottul működik az összes jatekom, ami win storeos. Teged neveznélek nevetsegesnek mert mások véleménye alapján itelkezel, vagy netán nem bírja a géped a win10et? :)
15.
15.
#14: Én speciel egyébként semmire sem használom azt a helyet, de a Forza arra van... Mondjuk tapasztalat szerint annyi, hogy rányomsz, hogy letöltés, lejön, lesz egy ikonja és rákattintasz és ugyan úgy megy. Lehet én is szerencsés vagyok, de igazából nem tudok rá panaszkodni, mert nekem nem okozott gixert, a játék meg megy.

De mondjuk én így vagyok az agyon szapult Denuvo másolásvédelemmel is. Megvettem azokat a játékokat, nekem működtek rendesen, amikor végeztem, rámentem a menüben, hogy exit game, aztán akkor meg bezáródtak. Hát ez van.
14.
14.
Yonkou
#7: #8 Nevetséges :D
2 külön reggel védeni azt a bugos fost (jelek: 5 perc különbség a hozzászólások között, azonos írásmód, "bezzeg nekem és ismerőseimnek" szintű faszság erőltetése ).
Coopot összehozni haverral rémálom minden játékban, első körben még a barát hozzáadása funkciót is nehéz volt megtalálni ami bármely más felületen kibassza az ember szemét. Kicsit sem felhasználó barát és alapvető funkciók hiányoznak/szarul működnek.
De persze, kifogástalan, mert neked és ismerőseidnek semmi baja vele.
A forumok is azért vannak tele panaszokkal, mert tökéletes csak senkinek nincs jobb dolga a világon (kivéve neked és ismerőseidnek), mint hogy kritizálja a szerencsétlen win storet...
Használom, mert néhány játék csak azon elérhető, de a tapasztalatom a nagy átlaggal megegyező, 1 kalap szar a store...
9.
9.
akbar0423
#8: Haszonert= faszomért
Leszedett=leszedsz

UI: fasza lenne az oldalra egy edit comment opció.
4.
4.
zsocc-nrg
Na végre ez a nap is eljött! Igaz egyenlőre nem Steam-en de eljött :D
3.
3.
Anti4730
#1: Huu vajon benne lesz a cross platform lehetoseg multiban??
2.
2.
gomba56
És a RDR 2 nem gyön???
1.
1.
Hunszi
Mivel a Fortnite manapság nagy divat lett s ez kb. ugyanúgy néz ki, talán lesz némi keletje :D de alapjában véve feledhető cím...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...