Hivatalos: ma jön PC-re a Sunset Overdrive

Miután gyakorlatilag nyílt titokként kezeltük a Sunset Overdrive PC-s változatát, tegnap az Insomniac Games hivatalosan is bejelentette a portot. Ráadásul nem is kell rá várni, hiszen már ma elérhető lesz a Windows Store-ban.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#24
#18: Miért te mit csinálsz? Fórum fighter... attól hogy te balfasz vagy és nem találsz rajta opciókat attól nem kene egy adag szarhoz hasonlitani. Mielőtt azzal vagdalkoznal, hogy mekkora ms fanboy vagyok, ki kell hogy ábrándítsalak. De tudod mit, ha ennyire gyökér vagy hogy minden apró hibájáért főbelőnéd a win storet, ne is jatssz egyik játékkal sem ami rajta van. Egyáltalán nem szólok le senkit ti akartok itt elfojtani minket, akiknek spec. semmi gondja a storeral. Mivan, ennyire nem bírjátok elviselni, ha más jól szórakozik? Ne játszd nekem itt a nyelvtantanárt, mert ertem mit írsz csak telibefosom. Hiába fogsz itt kakaskodni, nem jutsz vele előbbre, mert a win store neked továbbra is szar lesz, nekem pedig egy korrekt platform. Téma lezárva.
#23
#18: Te meg leszolod azokat akiknek bejott...wtf?:)))
#21
#6: Én már meg is vettem. Poénnak teljesen jó, pénzt nem adnék érte...
#20
Már kint is van steamen..
#19
#17: Nice try.
#18
#16: ...
legalább olvasnád végig amit írok és értelmeznéd.
Segítek, utolsó bekezdés, úgy kezdődik “Használom, mert...”.
Én meg indokoltam a problémámat vele. Te érvnek nevezed az “én és ismerőseim szerint tökéletes” szintű baromságokat és leszólod azokat akiknek nem jött be a win store mert nem érik be egy adag szarral.
#17
#14: Jajj hagyjuk mar, ki foglalkozik ma mar azzal, hogy ket kulon accountrol irogat ez nem az ovoda...es eleg szomoru hogy ilyen gondolatok megfordulnak a fejedben, el se tudom kepzelni milyen kovetkezteteseket vonhatsz le mas egyszeru dolgokbol is..
#16
#14: Hát haverom ezt elég serényen benézted mert fogalmam sincs ki az a srác aki előttem irt, közöm nincs hozza azt leszámítva hogy ugyanazon véleményen vagyunk. Tudod itt annyiból van szó, hogy én szarok más véleményére mert nekem speciel flottul működik az összes jatekom, ami win storeos. Teged neveznélek nevetsegesnek mert mások véleménye alapján itelkezel, vagy netán nem bírja a géped a win10et? :)
#15
#14: Én speciel egyébként semmire sem használom azt a helyet, de a Forza arra van... Mondjuk tapasztalat szerint annyi, hogy rányomsz, hogy letöltés, lejön, lesz egy ikonja és rákattintasz és ugyan úgy megy. Lehet én is szerencsés vagyok, de igazából nem tudok rá panaszkodni, mert nekem nem okozott gixert, a játék meg megy.

De mondjuk én így vagyok az agyon szapult Denuvo másolásvédelemmel is. Megvettem azokat a játékokat, nekem működtek rendesen, amikor végeztem, rámentem a menüben, hogy exit game, aztán akkor meg bezáródtak. Hát ez van.
#14
#7: #8 Nevetséges :D
2 külön reggel védeni azt a bugos fost (jelek: 5 perc különbség a hozzászólások között, azonos írásmód, "bezzeg nekem és ismerőseimnek" szintű faszság erőltetése ).
Coopot összehozni haverral rémálom minden játékban, első körben még a barát hozzáadása funkciót is nehéz volt megtalálni ami bármely más felületen kibassza az ember szemét. Kicsit sem felhasználó barát és alapvető funkciók hiányoznak/szarul működnek.
De persze, kifogástalan, mert neked és ismerőseidnek semmi baja vele.
A forumok is azért vannak tele panaszokkal, mert tökéletes csak senkinek nincs jobb dolga a világon (kivéve neked és ismerőseidnek), mint hogy kritizálja a szerencsétlen win storet...
Használom, mert néhány játék csak azon elérhető, de a tapasztalatom a nagy átlaggal megegyező, 1 kalap szar a store...
#13
#10: Mit tudsz te rólam? Az arat arra értettem hogy az összes többi win store játékhoz képest nevetséges az ára, és te pont ezt akarod lewarezolni, és meg büszke is vagy ra. Well done! Az általad felsorolt platformok közül mindegyik van nekem is, ne félts engem, van mivel jatszanom. Az, hogy te picsogsz itt okvetlenül és szemelyeskedsz, senkit nem erdekel.
#12
#10: Nincs pénzem?
#11
#6: Jön steam-re is
#9
#8: Haszonert= faszomért
Leszedett=leszedsz

UI: fasza lenne az oldalra egy edit comment opció.
#8
#6: Nagyon kemény vagy. Remelem majd leszedett valami tákolt szar vírusos verziót belőle, ha egyáltalán raknak fel valamit ebből az amúgy nagyszerű játékból. Nem tudom mi a haszonért szidják a win storet annyira, mikor nekem és sok más ismerősömnek semmi gondja nincs vele hosszú évek óta. Az meg már csak ráadás, hogy nem kerül sokba a játék, főleg ha számításba vesszük hogy milyen királyul sikerült.
#7
#6: Kurva erdekes hogy akik hasznaljak a windows store-t koztuk en, en es meg sok haverom, meg egy csomoan amugy, azoknak semmi baja a storreal mindig csak azok fikazzak akik nem hasznaljak :D
#5
Ez mi a rák?