Tölthető az Alpha Prime orosz demója

  • Írta: skiz0
  • 2006. december 4.
  • Letöltés
Link másolása
Az orosz Black Element Software által a mai naptól fogva kipróbálható a futurisztikus környezetben játszódó legújabb sci-fi FPS-ük, az Alpha Prime.
Az orosz Black Element Software által a mai naptól fogva kipróbálható a futurisztikus környezetben játszódó legújabb sci-fi FPS-ük, az Alpha Prime.

Valószínűleg erről a játékról nem sokat hallottatok, ezért néhány szóban róla: A gammában egy bányászfelügyelő bőrébe bújunk, akit egy illegális aszteroida bánya felkutatására küldtek ki, mert rejtélyes módon egyre több és több ember tűnik el. Feladatunk tehát a bánya titkainak felfedezése. A játék során elhagyatott műszaki létesítményeken, misztikus laboratóriumokon, ipari komplexumok üres termein és hátborzongató folyosóin sétálunk majd át. Természetesen ez nem lesz ilyen egyszerű, ugyanis az ottani legénység előszeretettel kínálgat minket néhány tár forró ólommal. A játék alatt egy saját fejlesztésű engine dübörög, melynek neve Enforce2. Ez az engine mai elvárásoknak teljesen megfelelő grafikát képes megjeleníteni. Tehát lesz itt interaktív környezet, részletes grafika, nagyszerű fizika, rongybaba. A képekről így első pillantásra talán a Doom 3, vagy akár a Prey juthat eszünkbe.

Vagy éppenséggel akár még F.E.A.R. is, mivel a játékban van Bullet-time, szóval ha úgy tetszik, akkor kicsit lassíthatunk az eseményeken. A pergős akció mellett lesznek néhol egy kicsit gondolkodtatóbb, nyugisabb részek is, ahol a fizikát kell majd kihasználnuk amolyan Half-Life 2 módra. Ráadásul vezethetünk majd autót is. A stuff története a cseh nemzetiségű science-fiction író Ondrej Neff tollából ered.

A demóról annyit, hogy 2 pályát próbálhatunk ki, az egyiken majdnem minden fegyver elérhető. A pack 460 MB-ot nyom, és ugyanennyit is telepít, úgyhogy érdemes egy próbát tenni vele. Viszont egy nagy baj van vele, még pedig az, hogy az emberek oroszul karattyolnak nekünk, és a menü is dugig ciril betűkkel. Ergo az oroszul tudó egyének előnyben. No meg persze akik rendelkezkeznek AGEAI PhysX gyorsítókártyával, ugyanis a játék még azt is támogatja. Akinek felkeltette volna érdeklődését a demó, az kattanjon az alábbi mirrorokra:


4.
4.
skiz0
hát igen...angol nyelvű demó is várható majd a jövőben..

bár sajnos elég gány így, de azért a menüben én rájöttem nagyjából hogy hol lehet save/load, meg az options...

hát optionsban rájöttem a felbontásra, mert ugye ott szám volt :D

meg textúra szűrőkre...kész, többit össze vissza nyomkodtam :DD
3.
3.
villko
nem rossz a a stuff csak kár, hogy orosz mert így elég nehéz volt a demó
2.
2.
Pukhi-zik
Bhse maradtál volna csöndben,ha már belekötsz valamibe akkor azt az agyad kihasználásával próbáld.
1.
1.
skiz0
Guggol, de ez sztem egyértelmű :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...