Itt vannak a Golden Joysticks Awards győztesei

A Fortnite és a God of War vitte a prímet az idei Golden Joystick díjátadón, de azért születtek meglepetések is! Életműdíjat kapott a Dark Souls atyja, Hidetaka Miyazaki, és kiderült, hogy a Cyberpunk 2077-et várjuk a legjobban.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#33
#6: A zseniálistól nagyon messze van a Fortnite igazából egy középszerű játék.
#32
#6: A problémám az a Fortniteal hogy semmi olyan nincs benne amit máshol ne láttam volna. A játékmenet igen is gyerekes ez a végtelen ugra-bugra játékmenet meg az hogy semmi ész nem kell a helyezkedéshez csak épíkezel mint az őrült és az megvéd a lövésektől, ez számomra teljesen megölte a játékban a taktikai részt.
Ezzel szemben a PUBG egy sokkal letisztultabb valósághűbb játékélményt ad, csak ehhez skill is kell nincs az hogy ha baj van beépítem magam stb.
#31
Mondjuk a Fortniteon én is kiakadtm az a játék egy vicc, csak azért van annyi játékosa mert ingyenes és jókor szálltak be a battle royale őrületbe, és casual így mindenkinek van benne sikeréléménye
#30
Szerintem a GOW jogosan kapta meg a díjat és bár az RDR2 nagyon jó azt gondolom a GOW-ban valahogy több a lélek sokkal művészibb játék ezért adtam volna én is inkább annak.
#29
Én még be tettem volna, azt a kategóriát is, hogy legjobb férfi mellékszereplő szinkronhangjának az édesanyjának a kutyájának az ugatása! :D
#28
Ez az egész díjátadó önmagában is szánalmas :D Így, meg pláne!
#27
#19: Azért a linuxot ne keverjük ide...mert az alapjáraton nem is arra készült, hogy játék kompatibilis legyen, ahogy a Mac se, fejlődik a támogatottsága mindkettőnek, de elsősorban egyiket se gamingre találták ki s ez továbbra is így marad...nem priorítás azoknál a gaming.
#24
Fura...de nem lepődöm meg, ez az egész Battle Royal akkora robbanás volt idén, hogy vártam, hogy valószínű a Fortnite kapja. Technikai szempontból alap, hogy egy RDR 2 vagy GOW jobb, de összenépszerűség szempontjából a Fortnite és egy ilyen átadon az év játéka címét tényleg a legnépszerűbb játék kell nyerje, mert beszélhetünk most technikai oldalról s mindenről...de ha nem lenne jó játék, akkor ennyien nem lennének ráfüggve.
#23
#13: Előrelépést? Grafikában ezerrel. Mellette meg ott a buta AI,meg a rengeteg üres lovaglás.
Amúgy a gta5re vagy az rdr2re is rarepultek a legyek ennyi erővel.
#22
FORTNITE???! Azt a kurva mindenit, ez olyan mintha Dorina Grammy díjat kapott volna a Buli Buli című számáért. Szégyen.
#19
#17: A MS már nem Xbox exkluzívokkal dolgozik, hanem MS exkluzívokkal. A PC sem egy egységes platform. Susne Overdrive-val és Forzával sem fogsz soha linux alatt játszani, pedig az is PC.
#16
Nem értem, miért nem nevezik át végre a díjátadót Golden Bullshit Awardrsa.
#14
#12: +1 God of War legjobb történet mesélés, legjobb audio, legjobb PS játék, legjobb studio... Erre Fortnite XD WTF? Még ha sokan szeretik is, nagyon messze áll egy év játékától.