Vadonatúj előzetest kapott a Black Mesa: Xen

És hogy miért pont ma? A Half-Life első része 1998. november 19-én jelent meg PC-n, napra pontosan 20 évvel ezelőtt. A látványos előzetes mellé pedig újabb infók is érkeztek a megjelenés időpontjáról.

Közel két év után megtört a csend és újabb infók érkeztek a Half-Life első részének remake-jéről - legalábbis annak maradékáról. A jelen állás szerint a Black Mesa: Xen 2019 második negyedévében lesz elérhető a játékosok számára. A fennmaradó időben a fejlesztés mögött álló csapat biztosra szeretne menni abban, hogy a játék megfelelően stabil és szórakoztató legyen, legalább annyira, mint ahogy azt a sok-sok évnyi várakozás után a rajongók remélik.

A rajongói fejlesztésű Black Mesa: Xen központi sztorijának játékideje megközelítőleg 6 óra lesz, melyet tovább húzhatunk, ha majd minden apró kis részletet megpróbálunk felfedezni. A pályák mindegyikét az eredeti Half-Life ihlette, ám nem csupán egyszerű másolatokról beszélünk, hanem eredeti saját munkáról, komoly változtatásokkal, sőt, néhány teljesen új pálya érkezésére is számíthatunk majd.

11 komment - szólj hozzá!