Folytatódik a TWD: The Final Season fejlesztése

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 20.
  • Hír
Link másolása
Mint ismert, a Telltale összeomlása után a Skybound Games vette szárnyai alá a The Walking Dead: The Final Seasont. A csapat hivatalosan is bejelentette, hogy a hátralévő epizódok munkálatai már elkezdődtek.

A Skybound Games még októberben vállalta magára a The Walking Dead: The Final Season befejezését, miután a Telltale Games idő előtt lehúzta a rolót. Egy tegnap közzétett blogbejegyzés szerint minden akadály elhárult az aktív fejlesztés elől, és hamarosan közzéteszik az Episode 3 és 4 dátumát is.

Ahogy azt a Skybound közösségi felelőse, Johnny O'Dell írja, számos logisztikai és jogi kérdés megoldása után a csapat végre eljutott az aktív fejlesztés szakaszához. A Telltale bezárása után nem lehetett egyből folytatni a munkát, így a pontos premierdátumokat sem tudták megerősíteni.

A fejlesztők ígérete szerint hamarosan közzéteszik a két fennmaradó epizód megjelenési dátumát. Az átmeneti időszakban a korábbi epizódok nem lesznek megvásárolhatóak, de "ne essünk pánikba". Ha megvásároltuk a teljes The Final Seasont, akkor nem kell fizetnünk az Episode 3 és 4-ért sem.

A Skybound célja az volt, hogy a munkát teljes egészében a korábbi Telltale-alkalmazottakkal folytassák. Noha nem minden dolgozót sikert magukhoz csábítani, a tervezett sztori nem változik majd, hiszen az írók mind a fedélzeten vannak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...