Spyro Reignited Trilogy - hová tűntek a feliratok?

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 20.
  • Hír
Link másolása
A rajongók amiatt bosszankodnak, hogy a Spyro Reignited Trilogy átvezetőiből hiányzik a felirat. Az Activision véleménye nemhogy csitította volna a kedélyeket, hanem még jobban felkorbácsolta. Itt tartunk most.

Sokan szeretik a feliratokat, hiszen nem mindenki tudja értelmezni az elhangzott szavakat - gondoljunk csak a siketekre! Az Activison valamiért úgy gondolta, hogy nincs szükség rájuk az NPC-kkel való beszélgetéseken kívül, így a sztori átvezető jeleneteiből teljesen hiányoznak.

Rengeteg játékos adott hangot csalódottságának a fórumokon, így a kiadó is állást foglalt az ügyben. Mint írja, "bizonyos döntéseket meg kellett hozni a fejlesztés során", ami ahhoz vezetett, hogy az átvezetőkből hiányzik a felirat.

Indoklásként az Unreal Enigne 4-re való átállást említették, ami nem kevés munkát követelt meg a Toys for Bob munkatársaitól, illetve olyan nyelvekre lokalizálták a trilógiát, amikre még soha sem.

Pedig itt a hozzáférhetőség a kulcsszó, sok rajongó egyedi figyelmet kíván. Az Activision szerint "nincs iparági sztenderd" a feliratokra nézve, de a fejlesztőcsapat továbbra is elkötelezett a rajongók felé, különösen tekintettel a fogyatékkal élőkre, akik értékelni fogják jövőbeli lépéseiket.

Megjegyeznénk, hogy a tavalyi Crash Bandicoot N. Sane Trilogyból mind a mai napig hiányoznak a feliratok. Reméljük, mindkét cím esetében változik a helyzet.

5.
5.
#4: Egy ujra kiadott jatekrol beszelunk, ujra penzt hoz a konyhara, illene egy minimumot nyujtaniuk, de neem, csak a zseton a lenyeg, Minden mas leszarva. Ennyit roluk.
4.
4.
KaktuszPingvin
A játék eredeti 98-as megjelenésekor sem volt felirat. Akkor miért nem ment a hiszti miatta? Szó se róla, megoldhatták volna a feliratot, de manapság minden apróságból amire anno a kutya se figyelt hatalmas botrányt rendeznek az emberek.
3.
3.
Neo1989
"nincs iparági sztenderd a feliratokra nézve"
1. A nem angolosok v a nem annyira jó angolosok is használják.
2. Mondjuk lehet valaki hallás sérült is.

Nálam pl mindig be van kapcsolva.
2.
2.
Gykrizsi
Elég nagy gyökerek. Egyrészt azok számára rossz, akik netán rosszul vagy egyáltalán nem hallanak (mint említik is), másrészt én is szeretem ha van. Hallásra elég rosszul értem meg sajnos az idegen nyelveket, nekem sokat segít a felirat, és szerintem ezzel azért sokan vannak így. De persze kit érdekel, vegyék meg a játékot, aztán úgy is le van szarva. Unreal 4, meg lokalizáció miatt. Ekkora szar dumát, Gears 4-ben volt felirat, pedig az is U4. Vannak még csodák.
1.
1.
Batman
Szóval a gyengén halló gyerekek le vannak szarva? Kicsit cigány ez az Activision, még szerencse, hogy egy hulladékjukkal sem játszom évek óta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...