Már javában készül a Mortal Kombat XI?

  • Írta: szlav
  • 2018. november 20.
  • Pletyka
Link másolása
Ha igazak a pletykák, akkor egy mexikói szinkronszínész a kelleténél jóval többet kotyogott ki. Könnyen elképzelhető, hogy a NetherRealm már javában dolgozik a következő Mortal Kombat-játékon.

Kezeljük a dolgot egyelőre csak pletyka szintjén, de ha José Eduardo Garza Escudero igazat mond, akkor hamarosan új Mortal Kombat-játéknak örülhetnek a bunyós széria rajongói. A mexikói szinkronszínész - aki nem egy játék spanyol nyelvű változatán dolgozott a múltban - egy elég beszédes posztot osztott meg Twitteren. A durva fordítás valahogy így szól:

"Nos, megerősíthetem, hogy a @PINKNOISEloc 'professzionális' alkalmazottai úgy döntöttek, hogy eltávolítják a karaktereimet a #MortalKombat XI-ből. Szomorú, hogy egy ilyen sokat akaró cég a végén olyan döntést hoz, ami titeket, a fogyasztókat is negatívan érint. Viszlát, Kung Lao és Reptile."

Nem teljesen tiszta, hogy szó szerint vehetjük-e a színész szavait - komolyan meglepődnénk rajta, ha a Mortal Kombat-széria következő darabjában egyáltalán nem szerepelne Kung Lao és Reptile. Ha megalapozott a pletyka, akkor talán valószínűbb, hogy csupán a Mr. Garza munkáját utasították vissza.

Ami pedig az új Mortal Kombatot illeti - nem lenne meglepő, ha a Warner Bros. bejelentené a széria következő darabját. A NetherRealm az utóbbi időben kétévente szállította a verekedős játékokat, felváltva az Injustice-t és a Mortal Kombatot. Ezek általában április-május környékén jelentek meg, így ha idén is eszerint a beosztás szerint várhatjuk a folytatást, akkor hamarosan ideje lesz belekezdeniük a promózásba.

21.
21.
Nicodemus
#20: Akkor emelj az options-ben a graf beállításokon. Utána rakd mellé mondjuk a Tekken7et vagy akár a KI-t.
20.
20.
KRAT0S
#19: "a grafja még mindig alázza a konkurenciát"
Melyiket??
kb A DOA5 előző genes verzioja majdnem különbül néz ki.
19.
19.
Nicodemus
#16: Ezt adom. Hiába vannak az Xnek előnyei:
- a grafja még mindig alázza a konkurenciát
- veszett jó harcrendszer
- kellemes multi

Vannak vissza lépések is:
- teljesen elveszett az eredeti MK hangulat
- bántóan kevés pálya
- mocsadék szar story mód

Ha ezeket a hibákat korrigálnák akkor kb. űber lenne a játék. De sajnos sejthetően az X-et fogják tovább vinni minden téren.
17.
17.
habo
Nekem mindegy milyen lesz,mert rossz nem lehet!Csak már előlehetne rendelni.
16.
16.
cyberstaker
Részemről az MK 10 nagy visszalépés volt a 9 hez képest. Nekem személy szerint nem adta vissza a hangulatot, amit a 9 pofátlanul jól dolgozott fel a régi játékokhoz félelmetesen hűen. Tehát összeségében Mortal kombat 9: sok fasza eredeti pálya, eredeti karakter, 2 v 2 mód, engem sem érdekel, de meglepően befogadható és érdekes történet. Mortal kombat 10: túlzásba vitt brutalitás, új töltelék karakterek, mocskosul gyenge történet, 8-10 vérszegény pálya, next-gen hangulat. Én remélem nem az utóbbi tendencia felé húz a szívük. .
15.
15.
Yanez
#14: Nálam pont fordítva van! :P Úgy néz ki itt is a "kinek mi" kártya játszik.
14.
14.
Datzy
#13: Nneee, MKX és Injustice 2 keveréke ütős lenne. MKXL nagy hátránya szerintem az unalmas karakterek. IJ2-ben pedig mindegyik eltalált egyedi és hangulatos. Ennyi bőven elég lenne a sikerhez.
13.
13.
KRAT0S
Egy Shaolin Monks szerű mászkálós cuccnak tudnék örülni..:D
12.
12.
DarkLord
Én a 9-et nagyon szerettem rengeteget toltam online. Bromi jó volt a régi karakterekkel csapatni újra a régi köntösben. De jött az X és azt kell mondanom sokkal jobb a 9-nél, pedig azt hittem azt nem tudják überelni már. Sokkal több kombó, ugyanúgy ott vannak a régi karakterek szóval szerintem szintet léptek vele. Szerintem csak következő gen-ben kapunk új részt ez tuti.
9.
9.
Batman
Na végre valami jó játékról is olvasni itt GK-n! Ha nem lesz Lao meg Reptile akkor nem lesznek, annak örülnék ha új karaktereket is ki tudnának találni és nem csak mindig Scorpion VS Sub Zero promóval tolnák a játékot. A 9-et és az X-et nagyon imádtam mikor megjelentek, nem tudnám megmondani hány száz órát pakoltam bele, fenomenálisak voltak.
7.
7.
Max3000
#5: Szerintem én is kihagyom.A 9 ütött,a 11 is(ha nem is történetben) ha a jelen konzolokra tervezik,akkor én nagy újításokat már nem várok,amitől kedvet kapnék,hogy újra nyüstöljem a szériát.
6.
6.
Max3000
#4: Nem kell tudni semmit az armageddon sem a deadly alliance sem a deception sztorijáról semmit.Az első kommentedben az jött le,hogy a 9 sztorijával tisztában vagy.Na abban benne van minden,Ötletesen oldották meg,hogy eltöröljék a deadly trilógiát és hogy a teljesen új mortal kombato játékosoknak se legyen kérdésük a történettel kapcsolatban.
5.
5.
Yanez
Asszem kihagyom a kövi MK-t, mert erős függőséget okoz nálam ez a game! Az előző két része annyira lekötött, hogy hónapokig mást sem játszottam és majdnem minden áldott nap csapattam neki. Online az egyik top játékos voltam. :D Szóval inkább rá sem nézek.
4.
4.
godach
#3: Sztori terén nem vagyok képben. Az ötödik résszel játszottam csak de a történetre nem emlékszem. Az Armageddon intrójára is csak halványan. Szóval lehet igazad van.
3.
3.
Max3000
#1: Alapvetően egyetlen megoldás volt,hogy vissza tudjanak nyúlni a gyökerekhez,ha eltörlik a Deadly Alliance trilógiát.Ezek után eléggé paradox,ha azt várta valaki,hogy az x-ben a Deadly Alliance és a többi lesz feldolgozva.
2.
2.
crytek
Végre már. Humble bundle promoban jöhet végre a X
1.
1.
godach
Nagyon örültem a 9. résznek. Jó volt a történetvezetés és tetszett ahogy feldolgozta az első három részt. Nekünk, régi játékosoknak is jó volt és örültem, hogy a fiatalabbak is fel tudtak zárkózni a történettel.
Örültem volna ha a Deception, DeadlyAlliance és Armageddonnal folytatták volna így számomra kicsit csalódás volt az X. Persze bunyós játéknak jó volt mégis csalódás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...