Star Wars: Battlefront II - Obi-Wan a fedélzeten

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 22.
  • Letöltés
Link másolása
Sok rosszat el lehet mondani a Battlefront II-ről, az viszont aligha lenne köztük, hogy a DICE magára hagyta volna a játékot; alig egy hét, és érkezik a Battle of Geonosis frissítés Obi-Wan tábornokkal az élen.

Az Ewan McGregor által alakított Obi-Wan Kenobi is része lesz a Star Wars: Battlefront II: Battle of Geonosis című frissítésnek, mely várhatóan a jövő héttől lesz elérhető a játékosok számára PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

A bejelentés mellé egy új előzetes is érkezett, melyben Obi-Wan speciális képességeire is fény derül, így bemutatkozik például a mindenféle lövést kivédő Defensive Rush, és a háríthatatlan All-Out Push támadás is. Emellett természetesen több újdonságra is számíthatunk, ám a legnagyobb szerepet Obi-Wan mellett kétségtelenül a Geonosis bolygó fogja kapni a vadonatúj pályának köszönhetően.

6.
6.
Keczanm
#5: Koszi a valaszt! Tehat akkor minden palyahoz meg jatekmodhoz hozzaferek az alapjatekkal tovabbi penzkoltes nelkul? Ergo megeri megvenni, mert teljes erteku jatek?
5.
5.
revdav11
#4: A skinekért fizethetsz igazi pénzzel is, minden másért játszani kell. A játékért kapsz crediteket, azzal lehet feloldani a most érkező új hősöket (Grievous, Obiwan, Dooku, Anakin, a többi "ingyen van").
De a skineket is veheted creditért is, ha nem akarsz igazi pénzt költeni.

Teljesen átalakították az egész rendszert a kezdeti rinya után, játszani kell, ha fel szerenél oldani valamit, egyedül a skineket lehet igazi pénzért megvenni.
4.
4.
Keczanm
PS Storeban most le van arazva. Erdemes megvenni (az alap verziot), kapok hozza kiegeszitoket, vagy utana kolthetek meg minden masra is? Latom, hogy ez ingyenes, a kerdes a tobbi kieges vonatkozik, egyaltalan nem vagyok kepben a Battlefront II-vel kapcsolatban, de az 1-rol mintha azt olvastam volna, hogy folyamatosan vasarolgatni kell hozza mindent, kulonben kb. semmit sem er. Koszi a segitseget! :)
2.
2.
delphijos
Azért ez a trailer tényleg elég ütős.
1.
1.
Batman
Nagyon állat! Be is tárazok rá coinból
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...