Star Wars: Battlefront II - Obi-Wan a fedélzeten

Sok rosszat el lehet mondani a Battlefront II-ről, az viszont aligha lenne köztük, hogy a DICE magára hagyta volna a játékot; alig egy hét, és érkezik a Battle of Geonosis frissítés Obi-Wan tábornokkal az élen.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#9
fúj ae
#8
#7: Koszi a valaszokat, meg is vettem. :)
#7
#6
Most vedd, többet nem ér.
#6
#5: Koszi a valaszt! Tehat akkor minden palyahoz meg jatekmodhoz hozzaferek az alapjatekkal tovabbi penzkoltes nelkul? Ergo megeri megvenni, mert teljes erteku jatek?
#5
#4: A skinekért fizethetsz igazi pénzzel is, minden másért játszani kell. A játékért kapsz crediteket, azzal lehet feloldani a most érkező új hősöket (Grievous, Obiwan, Dooku, Anakin, a többi "ingyen van").
De a skineket is veheted creditért is, ha nem akarsz igazi pénzt költeni.

Teljesen átalakították az egész rendszert a kezdeti rinya után, játszani kell, ha fel szerenél oldani valamit, egyedül a skineket lehet igazi pénzért megvenni.
#4
PS Storeban most le van arazva. Erdemes megvenni (az alap verziot), kapok hozza kiegeszitoket, vagy utana kolthetek meg minden masra is? Latom, hogy ez ingyenes, a kerdes a tobbi kieges vonatkozik, egyaltalan nem vagyok kepben a Battlefront II-vel kapcsolatban, de az 1-rol mintha azt olvastam volna, hogy folyamatosan vasarolgatni kell hozza mindent, kulonben kb. semmit sem er. Koszi a segitseget! :)
#3
Ezen a bevezető szövegen beszartam :D. Azért 1 év után már ideje volt kiadni egy GA mapot. A trailer tényleg fasza.
#2
Azért ez a trailer tényleg elég ütős.
#1
Nagyon állat! Be is tárazok rá coinból