Egy korszak vége: elengedte a Take-Two az Agentet

Habár a PlayStation 3-exkluzívként bemutatott Agent megjelenésére eddig sem volt sok esély, a játék védjegyének szorgos őrizgetése miatt mindig reménykedtünk egy kicsit, hogy kezd valamit a projekttel a Take-Two. Nos, most már ennek is vége.

Beverték az utolsó szöget az Agent koporsójába. A Rockstar "új" játékát, "a következő Grand Theft Autót" még 2007-ben jelentették be kizárólag PlayStation 3-ra, azonban a sorozatos halasztásokat követően szép csendben eltűnt a süllyesztőben, és csak szivárgásokból derült ki, hogy mire számíthattunk volna a hidegháborús kémsztoritól.

Az egyedüli reményt a játék védjegye jelentette, legalábbis a játékosok mindig kitörő lelkesedéssel fogadták, amikor a Take-Two megújította azt, mert abban reménykedtek, hogy a cég még nem engedte el a projektet. Nos, nekik rossz hírünk van: a legutóbbi helyzetjelentés alapján az Agent védjegye november 19-én lejárt, és a kiadó nem is jelezte, hogy szeretné megújítani.

Ezzel egy korszaknak lett vége, hacsak - építsük azt a konteót - nem kapott új nevet a játék!

10 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!