Nyakunkon a Splatoon 2 utolsó tartalmi frissítése

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 25.
  • Letöltés
Link másolása
Egy jó meg egy rossz hírrel szolgálhatunk a Splatoon 2 rajongói számára. Másfél hét múlva érkezik ugyanis a játék soron következő tartalmi frissítése, üröm az örömben, hogy ez lesz az utolsó ilyen.

A Splatoon News szállította az első részleteket a Splatoon 2 következő, és egyben utolsó tartalmi frissítéséről, amely a tervek szerint december 5-én fog megjelenni, és a 4.3.0-s rajtszámot viseli majd. Az update új fegyvereket és képességeket hoz magával.

Kezdjük az utóbbiakkal, mert ezekből kevesebb lesz ugyan, de a rajongók bizonyára felkapják majd a fejüket miattuk. A Bomb Defense Up DX-ről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a Bomb Defense Up és a Cold Blooded képességek hatását fogja ötvözni, igaz, az még nem világos, hogy konkrétan milyen módon. A Main Power Up is ígéretesnek tűnik: ez a képesség mindegyik fegyverünket tudja buffolni, a hatása pedig attól függően változik, hogy melyik mordályra pakoljuk rá. A Splattershot például pontosabb lesz, ha ugrás közben lövünk, az Aerospray MG nagyobb területen szórja a tintát, míg a Splat Roller nagyobb sebez majd. Jól hangzik?

Végül nyolc új fegyverre számíthatunk, ezek közül néhányat már név szerint is ismerünk: a Ballpoint Splatling Nouveau, a Nautilus 79, a Custom Explosher és a Bloblobber Deco fent egy-egy képen is megcsodálható.

Habár a Splatoon 2 tartalmi támogatása ezzel véget ér, a Nintendo ígéretei szerint a játékmenet egyensúlyát finomhangoló javításokra és Splatfestekre továbbra is számíthatnak a játékosok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...