Switchre költözik a Zelda: Skyward Sword?

Formális bejelentést még nem kaptunk, de a hírek szerint Nintendo Switchre is megjelenik az eredetileg Wii-n debütált The Legend of Zelda: Skyward Sword. Tényleg ez lenne a hibridkonzol következő Zeldája?

A pletykák szerint Nintendo Switchre is megjelenik a The Legend of Zelda: Skyward Sword. A hírt még nem erősítette meg formálisan a Nintendo, de az infó állítólag magától Eiji Aonumától, a sorozat útját terelgető úriembertől származik, aki egy oszakai The Legend of Zelda-koncerten hintette ezt el. Természetesen jó pár tweet állított emléket neki.

Hogy pontosan mikor érkezik az átirat, és hogy mit ígér majd a rajongók számára, azt még nem tudjuk egyelőre. A Skyward Sword eredetileg 2011-ben jelent meg Wii-re, mint a konzol egyik utolsó Nintendo-exkluzívja, később pedig Wii U-n is elérhetővé vált. Miután a Nintendo az utóbbi időben rákapott a remasterekre, nem annyira meglepő, hogy a korábbi Zeldák is újrázhatnak, ami furcsának tűnhet inkább, hogy miért nem a The Wind Waker HD és a Twilight Princess HD Switch-portjai mellett döntöttek a kiotóiak.

2 komment - szólj hozzá!