Brit toplista: csak a negyedik a Battlefield V

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 26.
  • Toplista
Link másolása
A dobozos eladások alapján kiábrándítóan rajtolt a Battlefield V, igaz, szinte mérget vehetünk arra, hogy a digitális példányokkal együtt már rózsásabb a helyzet. A brit toplistán ez most egy negyedik helyre volt elég.

November 20-án, vagyis kedden rajtolt el a Battlefield V, ami azt jelenti, hogy a brit játékeladási toplista zárásáig öt napon át lehetett megvásárolni a játékot. A Battlefield 1-nek anno három nap jutott az első héten, azonban így is több mint kétszer annyit sikerült értékesíteni a dobozos példányaiból. Ami azt illeti, a Battlefield: Hardline is jobban kezdett az új résznél.

Ez a toplistán csak egy negyedik helyre volt elég, azonban fontos leszögezni, hogy ezek csupán a dobozos eladások (a britek listája csak ezekkel foglalkozik), és szinte majdnem biztos, hogy a Battlefield V-re a szokásosnál többen fizettek be digitálisan. Nemcsak azért, mert évről évre többen vesznek így játékokat, hanem azért is, mert a digitális Deluxe Edition korai hozzáférést adott a játékhoz, továbbá az Electronic Arts idén bevezette az Origin Access Premiert is, ami egészen biztosan rányomta a bélyegét az eladásokra.

Persze a különbség ettől még jelentős, a Call of Duty: Black Ops 4 is kétszer olyan jól kezdett, mint a Battlefield V. A brit toplista második helyén egyébként még mindig a Treyarch FPS-e tanyázik, az élen a FIFA 19, míg a bronzérmet a Red Dead Redemption 2 csípte meg. Az idei Farming Simulator a tizenhatodik helyen rajtolt.

Íme, a top 10:

  1. FIFA 19
  2. Call of Duty: Black Ops 4
  3. Red Dead Redemption 2
  4. Battlefield V
  5. Forza Horizon 4
  6. Spider-Man
  7. Fallout 76
  8. Pokémon: Let's Go, Pikachu!
  9. Spyro Reignited Trilogy
  10. Mario Kart 8 Deluxe
22.
22.
shatterhand
#21: Vertikális érzékenységet kell kicsit magasabbra tenni mint a horizontalisat. Meg egy konzrollfreek kupak rohadt sokat számít ha megszokod. Olyan mint a kormány. Nem egyből leszel jó vele,de ha anélkül próbálsz meg ujra celozni észreveszed mekkora szórása van a karoknak alapból.
21.
21.
delphijos
#20: Az a baj hogy tényleg rengeteget próbálkoztam, de az fps egyszerűen nem akar kontollerrel menni igazán. Kb. a "közepesen szar" kategóriáig sikerült jutnom. Persze nincs kizárva hogy én csinálom rosszul. De amíg pc-n Counter Strike-oztam pl. ( jó rég volt ) egész jól ment. Multis fps-t nem is erőltetem konzolon. Fortnite-al szokatam a fiammal duo-ban menni, de azt nem nevezém komolynak...
20.
20.
ADMlN
#17: Amennyire én tudom nem támogatja, de nem próbáltam. Én amúgy személy szerint elégedett vagyok a kontrolleres irányítással.
19.
19.
frankdelgado
Gondolkoztam, h meg vegyem -e...erre egyik cimboràm besétàlt a tescoba és 15-én talàlt egy elàrazott deluxe kiadàst 19 ezeré. Odaadták neki annyiért. Vegigtolta a szinglit, de nem teccett neki, ezért eladta nekem 21-én 9 ezeré. Szarul jàrtam? :)
18.
18.
Falcon
Nekem sem tetszet hogy nem lesz seasson pass le kel mondani 20 pályáról csak hogy kapjak ingyen 3 at de csak megvettem
17.
17.
delphijos
#16: A BO4 még nem támogatja a bill + egér irányítást boxon ? Vagy nem konzolra vetted ?
16.
16.
ADMlN
#10: Soha nem játszottam egyetlen cod-dal sem, de a bo4-et megvettem kizárólag a blackout játékmód miatt. Nem mondom, hogy tökéletes, de jelenleg a legjobban kivitelezett battle royal ami a piacon van. Nekem már ezért megérte.
15.
15.
ollie92
#13: Nyugi, majd ráfogják a játékosokra, hogy tudatlanok és szexisták, meg ráhuzzák a fekete leplet a WWII témára és jegelik egy 10 évre.
14.
14.
delphijos
#9: Tény hogy egyre többen vásárolnak digitálisan, de nem túl valószínű hogy a COD-hoz képest a BF-et ennyivel nagyobb arányban vennék így. A lemezes eladás összehasonlítása az arányokat azert jól visszaadja. Kétlem hogy akár hatalmas tömegek Xbox-BF bundle vásárlásai miatt lenne ez...
13.
13.
zoli12i
Maguknak köszönhetik ezt az eredményt.
12.
12.
shatterhand
#10: Nem gond ha nem tetszik csak semmi értelme kivetiteni a te izlesedet máséhoz. A te kedvencedre se mondjuk azt,hogy kidobott pénz mert ha neked megér annyit az a te dolgod. Nem másnak veszed a jatekot. Nem?
11.
11.
shatterhand
#10: Amiben van 3 tartalmas multi. Hoppa
10.
10.
#7: Sok eszuk nincs mert 60-at kiadnak a bo4-ert...
9.
9.
salaxx
Kiváncsi leszek a végső számokra, de korai/helytelen ez alapján következtetéseket levonni.
Ott az xbox bundle (igaz CODból meg PS4 bundle volt...de nem olyan jó áron)(külföldön az xbox one St konkrétan utánad dobják), Magyarországtól nyugatra az egész red week alatt 166 euro volt a BF V bundle.
+ ott az Origin Access Premiere, hasonló viszont az Activisionnél nincs.
Az Xbox sem véletelenül ad ki lemezmeghajtó nélküli konzolt, a lemezezés kora szerencsére lejárt, szóval csak lemezes eladások alapján következtetéseket levonni nem szerencsés.
8.
8.
shatterhand
#3: Divat szidni a codot inkább ,nem?;)
7.
7.
ollie92
Hoppá ! Úgy fest, az embereknek van némi eszük és nem dobnak ki $60 egy félkész, early acces játékra. Már csak a gagyi Anthemnek kell megbuknia. Azután lehet lesz pár csere az EA-nél és újra normális játékok jönnek ki. Tíz éve Dead Space és Bad Company. Manapság meg félkész bugos early acces teljes áron és üres jellegtelen játékok.
3.
3.
kastorhun
#1: Csak sajnos az első trailer miatt divat lett utálni a játékot, és elítélik.
Bezzeg a Cod...
1.
1.
gomba56
Amúgy nem rossz a BF V! Nagyon jók a pályák s jobban odafigyelnek a csapattársakra a játékosok! JA és szépen megy nem crashel, laggol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...