Februárban jön konzolokra a Ghost of a Tale

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha idénre vártuk a sötét fantasy kaland PS4-es és Xbox One-os változatát, SeithCG megerősítette, hogy csak jövő februárban csaphatunk le a Ghost of a Tale-re az említett platformokon. Zsúfolt hónap lesz!

Közel öt év korai hozzáférés után idén márciusban jelent meg a Ghost of a Tale végleges változata PC-re, SeithCG legújabb közleménye alapján pedig kiderült, hogy jövő februárban landol a a PS4-es és Xbox One-os verzió.

Noha az xboxos port már készen van, a fejlesztő és a kiadó úgy döntött, hogy túlságosan zsúfolt az év vége, ezért a PS4-es változathoz igazítják a megjelenést. Ez furcsa, hiszen februárban olyan címek jönnek, mint a Crackdown 3, a Jump Force, a Dead or Alive 6, az Anthem és a Metro: Exodus. Reméljük, nem tűnik el a közöttük az egeres kaland.

Az aranyos főszereplő ellenére a Ghost of a Tale nagyon is felnőtt anyag. A játék egy igazi harcolós-lopakodós cím, de a beszélőképességünket is latba vehetjük. Egy sötét fantasy világban járunk, ahol egy titokzatos kataklizma után feltámadtak a holtak. Mi Tilót, a bájos egeret irányítjuk, akivel a saját múltunk után kutatunk.

SeithCG jelenleg nem gondolkozik a Switch-verzión. Ez van.

3.
3.
crytek
A fejlesztő figyelhetne a rajongókra is... Meg lett keresve sok más nyelv ügyileg (közöttük a magyar is) és cseszett rá :(
1.
1.
Stranger
Már vártam, hogy hozzátok is eljusson.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...