Íme, a Games with Gold decemberi felhozatala

Decemberben is négy játékot tölthetnek le az Xbox Live-előfizetésük mellé az Xbox-hívők. Digitális népmese, ügyességi puzzle-játék, BioWare-fejlesztés és egy Xbox-klasszikus is helyet kapott a felhozatalban.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
#9: Az használhatatlan mivel már volt ingyen próba gamepassom.
Ezt a boxhoz adottat csak egy új totál gamepass szűz accounttal lehet használni ahol volt már ingyen próba ott nem.. Szóval ez talonba jó lesz lehet regelek egy másik fiokot érte de az is lehet kirakom a kódot valami fórumra.
#10
Dragon Age 2. Játéktörténeti jelentőségű mérföldkő.

Itt adott az elektronik arc egy évet az amúgy majd 6 évig fejlesztett Origins folytatásának elkészítésére. De ez már EA-s Bioware volt, jött is rögtön, hogy egy év alatt legyen kész, meg konzolra legyen, meg akció legyen, meg minden legyen. És kvázi minden is lett, csak játék nem. Az első videókat látván azon témáztunk, hogy basszus, még nincs textúra, csak valamiféle placeholder a falakon, meg hogy az ellenségek az orrod elé spawnolnak még le, tiszta vicc lehet egy játék fejlesztése.

Aztán kiderült, hogy az már a kész változat volt. De ha ez nem lenne elég durva, ez a szerencsétlen, nevetséges DA2, amivel a Bioware örökre elveszett, hatszor komolyabb, értelmesebb és egyszerűen klasszokkal jobb játék, mint az Inquisition lett. Nem is csodálom, hogy miután az EA berendelte az új Dragon Age-et, le is lépett az ember onnan és inkább a Kickstarteren gyűjtötte össze az Origins szellemi örököséül készített játékra a pénzt.
#9
#8: Szerintem kell a dobozban lennie xbox game pass 1 havi kodnak. De most az is egy font/euro/dollar igy most 2 honapot tudod kb ingyen hasznalni.
#8
Na ma megjött az xbox one x-em... Még 200ft-os a gold így 200ft-ból van már 3 játékom a gépre: Dragon Age 2, Mercenaries és a Dantes inferno személyében. Csak ezek érdekelnek mert aktiv gold nélkül is bármikor játszhatóak.. 200ft-ért adjándék storeba vége lenne vagy 3000ft a 3 game
#7
annyira jo a felhozatal hogy legalabb nem okoz lelki torest hogy letoltsem oket. :)
#6
Törölt felhasználó
#2: A QUBE 2 (meg az első is) nagyon jó kis logikai platformer, simán ott van a Portal mellett. És a második rész pontosan annyit fejlődött, annyival összetettebb az elsőnél, akárcsak a Portal 2.
#4
Annyira nem rossz felhozatal.A Mercenaries a maga idejében egy nagyon jó játék volt,ami nem hozzá méltó folytatást kapott.A Dragon age-ből mondjuk jobban örültem volna az Origins-nek.
#3
meh...
#2
Szerintem egyáltalán nem rossz ez. A Mercenaries, amúgy is ritkaság ma már, a DAII meg akinek nem volt meg és érdekli, tuti örül neki. Én mondjuk biztos PC-re veszem meg, ha eljutok odáig a fordítás miatt de ettől még nem szontyolodtam el. Never Alona egy gyöngyszem, mondjuk az elsőt azt pont nem ismerem.
#1
A másik oldalon sem számítok sokkal jobbra amúgy :D