200 millió játékosnál jár a Fortnite

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 28.
  • Hír
Link másolása
Óriási mérföldkőhöz érkezett a Fortnite, a regisztrált játékosok száma ugyanis átlépte a 200 milliót. Ennél jobb alkalmat nem is találnánk arra, hogy megajándékozzuk a barátainkat egy-két skinnel, nem igaz? Mert most ilyet is lehet.

A Bloomberg jelentése szerint 200 millió játékosnál jár a Fortnite. Habár a szám csak a regisztrált játékosokra vonatkozik, nem pedig az aktív rajongótáborra, azért így is megsüvegelendő, főleg annak tükrében, hogy júniusban még "csak" 125 millió játékosról számolt be az Epic. Persze az aktív júzerek terén sincs szégyenkeznie a készítőknek: szeptemberben 78,3 milliós csúcsról számoltak be.

Ezzel párhuzamosan - hála a 6.31-es patchnek - elérhetővé vált az ajándékozás lehetősége a játékban - igaz, egyelőre csak egy hét erejéig, tesztelésre. A funkció segítségével skineket és más kozmetikai kiegészítőket vásárolhatunk a barátainknak, ehhez mindössze annyi teendőnk van, hogy a játék boltjában a mezei vásárlásgomb helyett az ajándékozás gombját választjuk.

Megkötések azért vannak (biztonsági okokból), így 24 órán belül legfeljebb három ajándékot vásárolhatunk, ráadásul csak azoknak a barátainknak, akik már legalább 48 órája szerepelnek a barátlistánkon. Emellett be kell kapcsolni a kétfaktoros autentikációt, és azt sem árt tudni, hogy az ajándékozott tárgyak után nem lehet pénzvisszatérítést kérni.

A funkció valószínűleg a következő javításig, december 4-ig marad, de meglepődnénk, ha az Epic nem hozná vissza az ünnepek előtt, amennyiben minden stimmel vele.

11.
11.
Chrysh
Van-e arra esély, hogyha így megszedték magukat, akkor csinálnak valami nem multi-only cuccot vagy felhagynak a csigalassú ingyen UT-vel és befejezik inkább ők időben?
10.
10.
Batman
#3: A pubg csak realisztikus akar lenni! A fizika 15 éve még elment volna, a grafika mrg csak 10 évre van lemaradva. Egy indi szutyok, amit még optimalizálni sem lehet.
6.
6.
shatterhand
#3: Az hogy vmi realisztikus még nem jelenti azt,hogy szórakoztató is.
Egy multiplayernel márpedig az az első szempont. Irhatod,hogy neked nem tetszik. Meg van még rajtad kivul még talan 800 millió is. De a meglévő jatekosallomany számít. Red deadnel is a vasarolt peldanyt nezzuk es nem a hianyzo 950milliot ,nem?
5.
5.
shatterhand
#1: Alleejtos? Egy egyszerű otletet tovabbgondoltak es szarra alaztak vele a piacot. Minden kiadó erről álmodik.
4.
4.
ollie92
#3: Meg a játék úgy fut, mint egy diavetítés...
3.
3.
Lorthirash
#1: A pubg ezerszer többet ér ennél az nem ilyen ugrabugra marhaság ott legalább meg van a realisztikus élmény ha más nem is.
2.
2.
logic5
#1: +1

Szívemből szóltál. Most ez az aktuális pábdzsí, de ugyanolyan hulladék! Az EPIC is rájött, hogyan kell pénzt csinálni a hülyékből. De az, hogy az UT ingyen van, kompenzálja ezt. Azért az annyira nem rossz.. :)
1.
1.
Anti4730
Szerintem azert sokan vannak olyan regisztralt jatekosok mint en, hogy jatszottam vele ot percet es azt mondtam uristencmi ez a szar:))
Attol fuggetlenul,biztos sikeres meg sokaknak bejohet, de szerintem ugyanolyan szemet, mint a pubg. Pedig regen az epic games volt a kedvencem, unreal tournament 3 veszettul jo jatek szerintem, plusz gears of warok. Remelem most hogy igy megszedtek magukat ezzel a jatekkal, csinalnak vegre egy igazan alleejtos jatekot, mint a regi szep idokben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...