Assassin's Creed: Odyssey - a rejtett penge titkai

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 28.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten érkezik az Assassin's Creed: Odyssey első nagyobb DLC-je, amely egy háromrészes történet nyitófelvonása lesz. Az Assassin's Creed-rajongók biztosan örülni fognak neki: a híres-hírhedt rejtett penge eredetéről lesz szó benne.

Az Assassin's Creed: Odyssey szezonbérlete kifejezetten tartalmasra sikerült, az Assassin's Creed III és az Assassin's Creed: Liberation remastere mellett két nagyobb sztorikiegészítőt is rejt, amiket egyenként három epizódra szabdalva kapunk majd meg. Az első a Legacy of the First Blade, amely a jól ismert rejtett penge történetét meséli el.

Ez utóbbi első felvonása jövő héten, december 4-én érkezik, és Dariust ismerhetjük meg benne, aki elsőként használta az asszaszinok ikonikus fegyverét. A rajongók kedvelni fogják a csomag sztoriját, hiszen az Assassin's Creed-lore újabb részleteire derül majd fény, megtudjuk, miért kedvelik a lopakodást kedvenc orgyilkosaink és persze fordulatokat is tartogat a forgatókönyv: a Ubisoft szerint nem egyértelmű, hogy Darius barát vagy ellenség, ám amíg kiderítjük az igazságot, sok csatát kell megvívnunk. A kiegészítő új felszereléseket és képességeket is hoz magával.

A Hunted alcímű epizódot hathetes szünetekkel követik a folytatások, ez azt jelenti, hogy a Shadow Heritage-re és a Bloodline-ra is 2019 elején számíthatunk. A második nagyobb pakk a The Fate of Atlantis címet viseli, és tavasszal rajtol. A sztorikiegészítők külön is megvásárolhatók.

3.
3.
KopyAti
Akkor megnyugodtam, mert már azt hittem, hogy én vagyok a béna, hogy nem haladok. Pedig de, csak lassan, mert annyi minden van benne.
1.
1.
takysoft
Nem volt olcsó a játék, de még lassan 1 hónapja tolom. Van benne tartalom bőven :S
És még jön is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...