Élőszereplős Cowboy Bebop-sorozat készül

  • Írta: szlav
  • 2018. november 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Minden idők egyik legnagyszerűbb anime-sorozata, a Cowboy Bebop is élőszereplős változatot kap. Nem filmre, hanem egy tízepizódos sorozatra kell számítanunk, amelyet a Netflix szállít majd.

Űrkalózok, figyelem! A 90-es évek egyik legnagyobb anime-klasszikusa, a Cowboy Bebop hamarosan újra visszatér a képernyőkre. Na de nem a megszokott, rajzolt formában - a Netflix egy tízepizódos, élőszereplős sorozattal készül. A sorozatok és filmek streamelésével foglalkozó óriásvállalat Twitteren jelentette be a hírt, itt kaptuk az egyelőre nem túl sokatmondó logót is:

A hírek szerint a széria a Netflix és a Tomorrow Studios közös munkája lesz - utóbbi vállalat olyan sorozatokért felelős, mint a Teen Wolf, vagy az Aquarius. Az első epizódot Christopher Yost (Thor: Ragnarok) írja majd. A rendezésről egyelőre csak annyit tudunk, hogy az eredeti szériáért felelős Shinichiro Watanabe nem ül majd újra abba a bizonyos székbe, helyette konzultánsként egyengeti a széria pályafutását.

7.
7.
Hab
Bár nem rossz, én nem ájultam el a Cowboy Bebop-tól. Lehet az a baj, hogy egy kerek történetet vártam.
5.
5.
piskóta
Te jó ég. Még egy "szentet" meg akarnak erőszakolni?!
4.
4.
Heldengeist
Mert az eddigi próbálkozások is mennyire jól sültek el.
3.
3.
Juha
Kár érte, de hátha jó lesz, már csak a firefly-t kellene folytatni. Viszont manapság inkább elcseszik, mint tovább növelnék a rajongóbázist. Most a "Miért éppen Alaszka? került sorra, annak is borzasztó lett az utolsó évada, hála egy "friss, és egyedi karakter"-nek.
2.
2.
mamgu
Inkább rajzolnának még pár részt. Ekkora kúlságot nem bír úgyse senki csinálni élő szereplőkkel.
1.
1.
hadzsime
Előre sajnálom szegény rajongókat. Biztos kapnak majd ők is egy netflixes Deathnote féle igénytelen, meggyalázott szörnyűséget.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...