Befutott a PlayStation Plus decemberi felhozatala

  • Írta: szlav
  • 2018. november 28.
  • Akció
Link másolása
Pszichológiai horrorral és zúzós versenyekkel várja a Sony a PlayStation Plus előfizetőit a jövő hónapban. Természetesen a PS3-as és vitás játékosok sem maradnak ki a buliból, nekik is érkezik pár izgalmas indie cím.

Karácsonykor sem fognak unatkozni a PlayStation Plus előfizetők, kiváltképp ha egy PS4 dorombol a nappaliban. A gyakorlatilag alig néhány hónapos Onrusht már nemcsak az Xbox Game Pass előfizetői, de a PS Plus-tagok is kipróbálhatják akciósan. Aki azonban inkább egy kis borzongásra vágyik, az a SOMA-t töltse le először, a Friction Games nagy sikerű játéka ugyanis a rideg sci-fi-elemeket egy egészséges adag pszichológiai horrorral vegyíti.

A Sony többi konzoljára is érkezik pár nyalánkság. Közülük leginkább a Papers, Please-t érdemes kiemelni. Egy páratlanul egyedi indie alkotásról van szó, amelyben egy szovjet áthallású kitalált állam határán ülünk a sorompó melletti bodegában. Csak rajtunk múlik, hogy kit engedünk át a túloldalra, tetteinknek pedig komoly következményei lesznek.

A PS Plus decemberi ingyenes játékai tehát így néznek ki:

  • SOMA (PS4)
  • Onrush (PS4)
  • Steredenn (PS3)
  • Steins;Gate (PS3)
  • Iconoclasts (Vita+PS4)
  • Papers, Please (Vita)


Jó szórakozást!

28.
28.
Aanash
Az egész "hobbi" fizetős.
Ha pc-n akarsz online játszani akkor fejleszteni kell a pc-t idővel.
Mondjuk ha nem grafika meg fps buzi az illető akkor könnyebb.
Konzolon nem kell, de a multi fizetős. Sehogy se jó ez.
Ez csak vinni fogja a pénzt mint minden más, ez van.
Ha másik hobbit keresel abba is bele kell verj "pár" forintot.
19.
19.
Yanez
#17: Majd írd meg privibe a véleményed a Somáról, ha kitoltad! Szerintem pozitívat fogsz csalódni, de ne feledd: mindenképp vidd végig! Én utálom legjobban az ilyen alapú játékokat, úgyhogy nagy szó, ha már én azt mondom, hogy a toplistámba került!!! Főleg a pszichológiai története miatt! Jó játékot hozzá!
18.
18.
Yanez
#14: Jelenlegi árfolyam szerint 5.500 forint. A digit drágább volt storeban, ez pedig lemezes, méghozzá nem használt, hanem új! A vicc pedig az, hogy itteni fizukhoz képest, ez nekem kb olyan kiadás, mint odahaza valakinek kb ezer forint. Ezért is érthetetlen számomra, hogy itt még olcsóbb, mint ott!!! Hihetetlen lehúzások mennek!
17.
17.
RangerFox
Decemberben sose adtak ennél jobbat. Nem rossz, habár a Somához nem fűzök túl sok reményt, az onrush bétája meg elvette a kedvem a játéktól.
15.
15.
Sandic1994
#10: Decemberben lesznek majd nagy leárazások. Ha ilyenkor huzamosabb ideig játszható játékot adnának ingyen, akkor kevesebb lenne a bevételük az akcióknál. Gondolom sok casual játékos van úgy, hogy na most akkor veszek 1 játékot, hogy legyen mivel játszani az ünnepek alatt. De ha ingyen adnának valami f*sza játékot a Plushoz, akkor már nem venne, mert elég lenne neki az az egy.
14.
14.
Sandic1994
#4: Megkérdezhetem, hogy forintba átszámolva mennyi volt a Detroit? Itt Magyarországon én 8700 Ft-ért láttam legolcsóbban, de annyiért inkább a God of Wart vettem meg.
13.
13.
Krekk
#8: a Motorstorm-ok azért komolyabbak voltak (az első kettő főleg), ott nagyon nézned kellett, hogy milyen útvonalat választasz az adott járgányodhoz.
Viszont ami megmaradt a Motorstorm-ból (számomra legalábbis) az az őrületes hangulat. Hogy úgy érsz be a célba (jár le a menet Onrush-ban), hogy tele vagy adrenalinnal, élménnyel.
Nagyon szeretem a Forza-kat, de ott sosincs ilyen "hűbazmeg" érzésem, mint itt.
12.
12.
zozo76hun
egyedul a soma ami jo, de mar tul vagyok rajta
11.
11.
Fata Morgana
Elég gyengus, mint az MS-é igazán megerőltethették volna magukat egy picit.
10.
10.
Batman
Fasza az onrush gamepassból toltam párszor. De ahhoz képest, hogy december, valami jobbat adhattak volna.
9.
9.
Hunszi
Hát az Onrush helyett azért a GRIP-nek jobban örültem volna...s még olcsóbb játék is.
8.
8.
godach
#7: Ezen most meglepődtem mert a Motorstorm széria nekem is nagy kedvencem de ez a játék szerintem kritikán aluli.
7.
7.
Krekk
Higyjétek el nekem, hogy az Onrush jó kis móka ám!
No, azért pénzt én se adtam értem, de amikor bekerült a Game Pass-ba, már töltöttem is le. Meg is lepődtem, mert úgy beszopódtam a játékba, hogy napokig csak azt toltam és nagyon élveztem (mondjuk a Motorstorm szériát is szívembe zártam annak idején).
Egy próbát azért érdemes adni neki, ha már ingyen van.
6.
6.
DarkLord
Annyira nem vészes, de számomra off. A SOMA-t már kitoltam míg ilyen autóverseny nem annyira érdekel (bár kipróbálom), de ha ökörködős autóverseny, akkor ott a GTAV azt abban szoktam ilyen baromkodós versenyeket tolni. ( nem is használom már másra a GTAV-öt csak autó versenyekre amúgy :D)
4.
4.
Yanez
Nem rossz! Soma - ez a játék mély élményeket hagyott bennem. Mint egy jó pszichológiai könyv. Viszont nekem már megvan a játék.

Az Onrush-ról pedig szinte semmit sem tudok. Kipróbálni jó lesz. Amúgyis annyi játékom van most, hogy nem tudom hova tegyem őket. Mindennek tetejébe pedig én sem tudtam ellenállni a fekete péntek akcióknak, és röhejes áron rendeltem meg a gamestopból a The Evil Within 2-őt és a Detroitot. Most már elleszek egy évig, pedig a pókembert még meg sem vettem!
3.
3.
Aanash
Azt az autós akármit mi a fenének erőltetik. Még ingyen se kell.
Bukta lett kész töröljék a fenébe és felejtsék el.
2.
2.
Macifasz
Hát...azért ez a novemberi felhozatal után elég gyengécske. :-/ Kicsit jobban megerőltethették volna magukat az év utolsó hónapjára. Bár a SOMA mondjuk tényleg nem rossz.
1.
1.
Back2U
Egynek elmegy. A Soma egész jó horror, de ez is közepes
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...