TGA 2018: Ott lesz az Obsidian új játéka is

Ez lesz az első alkalom, hogy villant valami újat az Obsidian Entertainment, mióta a Microsoft felvásárolta a csapatot a múlt hónapban. Az első teaser képek már megérkeztek, s ha minden igaz, egy sci-fi RPG-vel lesz dolgunk.

Miután a Microsoft felvásárolta a stúdiót, stabil háttérrel leplezhetik le legújabb projektjüket a srácok - jóllehet a munkálatok már jóval korábban kezdetüket vették. A bejelentés már a nyakunkon van, egészen pontosan a jövő héten megrendezésre kerülő The Game Awards ad otthont neki.

A hírt maga az esemény házigazdája, Geoff Keighley hintette el a Twitteren. A játék természetesen egy RPG lesz, kiadója pedig a Take-Two indie anyagokra szakosodott ága, a Private Division. Ez a cég felelt korábban a Kerbal Space Programért is.

Ha ellátogatunk a csapat honlapjára, láthatjuk, hogy két visszaszámlálás is fut. Az egyik a Spacer’s Choice bejelentését promózza, a másik pedig Auntie Cleóét. Láthatunk néhány artworköt is, az egyiken egy futurisztikus fegyver látható, a másikon pedig néhány gyógyhatású készítmény, amelyek egy fiktív cég termékei. A játék hangulata bizonyára a Fallout és a BioShock retrofuturisztikus világára hajaz majd.

A The Game Awards magyar idő szerint december 7-én, hajnali fél 3-kor veszi kezdetét. Több mint 10 új cím bejelentésére számíthatunk.

11 komment - szólj hozzá!