TGA 2018: Ott lesz az Obsidian új játéka is

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 29.
  • Teaser
Link másolása
Ez lesz az első alkalom, hogy villant valami újat az Obsidian Entertainment, mióta a Microsoft felvásárolta a csapatot a múlt hónapban. Az első teaser képek már megérkeztek, s ha minden igaz, egy sci-fi RPG-vel lesz dolgunk.

Miután a Microsoft felvásárolta a stúdiót, stabil háttérrel leplezhetik le legújabb projektjüket a srácok - jóllehet a munkálatok már jóval korábban kezdetüket vették. A bejelentés már a nyakunkon van, egészen pontosan a jövő héten megrendezésre kerülő The Game Awards ad otthont neki.

A hírt maga az esemény házigazdája, Geoff Keighley hintette el a Twitteren. A játék természetesen egy RPG lesz, kiadója pedig a Take-Two indie anyagokra szakosodott ága, a Private Division. Ez a cég felelt korábban a Kerbal Space Programért is.

Ha ellátogatunk a csapat honlapjára, láthatjuk, hogy két visszaszámlálás is fut. Az egyik a Spacer’s Choice bejelentését promózza, a másik pedig Auntie Cleóét. Láthatunk néhány artworköt is, az egyiken egy futurisztikus fegyver látható, a másikon pedig néhány gyógyhatású készítmény, amelyek egy fiktív cég termékei. A játék hangulata bizonyára a Fallout és a BioShock retrofuturisztikus világára hajaz majd.

A The Game Awards magyar idő szerint december 7-én, hajnali fél 3-kor veszi kezdetét. Több mint 10 új cím bejelentésére számíthatunk.

10.
10.
Hab
Csak legyen benne szinkron is. Ha Divinity-ben lehetett, akkor nekik is menni fog.
9.
9.
hadzsime
#7: Ez tényleg csak nálad lehet gond, mert én sem tudom felfogni mi a gáz abban, hogy egy(vagy több) nagy és vérszomjas rovart vadászpuskával kell lőni. Ezért kukázni egy játékot?
8.
8.
Ooorky
#7: Nálad tényleg bajok vannak ha az volt a baj, hogy egy western témájú világban western puskával kell lőni a mutáns legyekre...
5.
5.
Back2U
Olyan fallout new Vegas flashback az összes kép :D
4.
4.
Fata Morgana
Erre nagyon kíváncsi vagyok, igaz nem sok ez pár kép, de a hangulatosnak tűnik, várom "show"-t ott majd kiderül a lényeg.(legalább is nagyon remélem)
3.
3.
Bnecne
#2: Remélem hogy valami hasonló lesz mint a Fallout mert a New Vegas a kedvenc részem és ugye azt az Obsidian csinálta :D
2.
2.
crytek
1.
1.
Raptor X
Na, ez finomnak néz ki.
És akkor jöhetnek a véresszájú Sanyi fanok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...