Mutant Year Zero - bemutatkozik Farrow, a róka

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 29.
  • Hír
Link másolása
A játék legújabb karaktere egy orgyilkos antropomorf róka, aki leginkább a lopakodásra szakosodott. Farrow kimondottan hasznos tagja lehet a csapatunknak a Mutant Year Zero: Road to Edenben.

Még mindig tud újdonsággal előrukkolni a Bearded Ladies Consulting csapata. A Mutant Year Zero: Road to Eden megjelenéséig már csak pár napot kell aludni, de az új karakterbemutató-videót látva már tűkön ülünk. Ismerkedjetek meg Farrow-val, a rókával!

A fickó egy hidegvérű orgyilkos, aki taktikáját és felszerelését a lopakodásra rendezte be. A csatatéren gyorsan és csendesen mozog. Őt is választhatjuk a csapatunkba Dux, a kacsa és Bormin, a vaddisznó mellett, és remekül kiegészíti a szárnyas mesterlövész, valamint a röfi tankszerű képességeit.

A táblajáték alapján készülő Mutant Year Zero: Road to Eden az idei év egyik utolsó meglepetése lehet, hiszen a szokatlan légkör és az XCOM-ra hajazó, körökre osztott játékmenet nem éppen a mainstream címek közé sorolja.

Az anyag az Xbox Game Pass része, de a Microsoft konzolján kívül PS4-re és PC-re is befut december 4-én. Íme, a gépigény.

3.
3.
IcePyke
Nem kötekedésből, de a cikkben még mindig benne van a medve xD
2.
2.
godach
Ez baromira kell nekem :D
1.
1.
IcePyke
Bormin egy vaddisznó, nem grizzly xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...