Két év után feltámadt a Gears of War-film

Noha a Microsoft és a Universal Pictures közös mozis projektje már 2016 óta tervben van, a bejelentés óta csak parlagon hevert a Gears of War-film. Egészen mostanáig, hiszen új írót kapott az adaptáció.

A Gears of War-film régóta talonban hever, már 2008-ban felmerült az ötlet, ám akkor kimondottan Blu-rayre és DVD-re szánták az adaptációt. Egy ideig a New Line Cinema és a tragikus hirtelenséggel elhunyt Tony Scott rendező volt a befutó a projektre, de ebből végül nem lett semmi. Legutóbb 2016 októberében lángolt fel a láz, tehát a Gears of War 4 megjelenése körül, a gyártó a Universal Pictures lett.

Tavaly májusban úgy tűnt, hogy az Avatar 2-t jegyző Shane Salerno vetheti papírra a mozifilm forgatókönyvét, ám a The Wrap úgy tudja, hogy lecserélték őt F. Scott Frazierre. Neki a Collide-ot és a xXx: Return of Xander Cage-et köszönhettük eddig, jelenleg pedig a Mistborn: The Final Empire szkriptjén ügyködik. A producer maradt Dylan Clark, Scott Stuber és Rod Fergusson.

Frazier számára nem ismeretlenek a videojátékok sem, a Tetris Evolution, a Hot Wheels: Stunt Track Challenge és a Fairly Odd Parents: Breakin da Rules fejlesztésében is részt vett tesztelőként.

9 komment - szólj hozzá!