Guacamelee! 2 - jön a Switch- és Xbox One-verzió

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A Drinkbox Studios fejlesztőcsapatának köszönhetően még idén ellátogat a Nintendo és a Microsoft konzoljára a mexikói népszokások ihlette metroidvania legújabb része, vagyis a Guacamelee! 2.

A franchise első része még 2013-ban jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra és PS Vitára, amit később a Guacamelee! - Super Turbo Championship Edition kiszerelés követett immár Xbox 360-, Xbox One-, PlayStation 4- és Switch-támogatással is felvértezve. A játék remek fogadtatása után egyértelmű volt a folytatás érkezése, mely Guacamelee! 2 néven PC-n és PlayStation 4-en már nyár óta elérhető, sőt, mi is leteszteltük, és meglehetősen elégedettek voltunk az eredménnyel.

Most azonban itt az ideje, hogy az új epizód tovább folytassa hódító útját - ezúttal a Nintendo és a Microsoft konzolján. A négyszemélyes co-op lehetőséggel, rettenthetetlen csirkékkel és húzós bossfightokkal tarkított játék a jelenlegi tervek szerint 2019 januárjától lesz elérhető Xbox One-on és Nintendo Switchen, az előrendelők számára 10 százalékkal olcsóbban, 16,19 fontos áron.

1.
1.
GemForge
Szuper, hogy jön Switchre! Ezért nem vettem meg PS4-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...