Három új címmel bővül az Xbox Game Pass

Újabb játékok érkeznek a Microsoft előfizetéses szolgáltatásába, ráadásul nem is akármilyenek! Jön a Strange Brigade, illetve rögtön a megjelenésétől fogva elérhető lesz az előfizetőknek a Mutant Year Zero és a The Gardens Between is.

Az Xbox Game Pass különösen nagy figyelmet kapott az X018 során, később pedig Phil Spencer is sokat mesélt arról, hogy milyen mértékben segíti az eladásokat az előfizetéses szolgáltatás. Ráadásul mi sem bizonyítja jobban, hogy a Microsoftnak komoly tervei vannak a rendszerrel, minthogy 16 játékkal bővítette, illetve bővíti a kínálatát mostanában, köztük olyan címekkel, mint a PlayerUnknown’s Battlegrounds, vagy a Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Ugyan ennyi újdonságról ezúttal szó sincs, de azért a decemberi felhozatal is egészen érdekesen alakult. Rögtön a megjelenésének napjától elérhető a szolgáltatás kínálatában a nosztalgikus és szürreális hangulatot ötvöző The Gardens Between, melyet december 4-től az XCOM stílusát idéző Mutant Year Zero követ.

A legnagyobb dobást ezúttal a Mikulás hozza, december 6-tól ugyanis az előfizetéssel tölthető lesz az 1930-as évek atmoszféráját felelevenítő, co-op központú Strange Brigade is. Ráadásul, ha mindez nem lenne elég, fontos hozzátenni, hogy az X018 során bejelentett ajánlat még él, vagyis az ünnepi időszakig az első havi előfizetés ára csupán 1 dollár (illetve nálunk még kedvezményesebben 200 forint).

21 komment - szólj hozzá!