Valami készülődik a Dragon Age háza táján

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 30.
  • Teaser
Link másolása
A BioWare-nél igencsak feszítetten megy a munka; rövidesen kezdetét veszi az Anthem alfatesztje, újabb tartalmak készülnek a The Old Republichoz, és úgy néz ki, hogy a Dragon Age sincs elfelejtve.

A BioWare vezetője, Casey Hudson ugyan nem árulta el pontosan, hogy mi, de a legutóbbi posztja szerint valami komoly dologra számíthatunk a Dragon Age kapcsán hamarosan. „Ha követed ezeket a blogokat, vagy engem és Mark Darrah-t a Twitteren, akkor tudhatod, hogy valamilyen titkos Dragon Age-cuccon dolgozunk”.

„A Dragon Age egy rendkívül fontos franchise a stúdiónk számára, izgatottak vagyunk, hogy továbbvihetjük az örökségét. Érdemes lesz figyelnetek a következő hónap során (azt csakazért sem mondom meg, hogy mit…)”.

Szóval ez egyelőre bármit jelenthet, de az már biztos, hogy decemberben valami új Dragon Age-alkotásról rántják le a leplet. Egy mobiltelefonos játéktól kezdve, valamilyen kései Dragon Age: Inquisition spin-offon keresztül, egészen a Dragon Age 4-ig tényleg akármiről szó lehet.

Azt mindenesetre érdemes feleleveníteni, hogy még idén januárban Mark Darrah, a Dragon Age-franchise executive producere azt nyilatkozta a szériával kapcsolatban, hogy az emberei most is „keményen dolgoznak”. Reméljük, tényleg valamilyen nagy durranásról lesz szó!

4.
4.
Persze, hogy valami készülődik a DA háza táján!

Már a legutolsó ember is felmondott az elektronik arcnál, aki benne volt az Origins-ben és kickstarteren atom gyorsan össze is toltuk a pénzt az Origins szellemi örökösére, a Waylanders-re.

3.
3.
Macifasz
#2: Én is így érzem, pedig nagyon régóta várok már arra a folytatásra. Imádom az elsőt, a mai napig hatalmas kedvenc.
2.
2.
kastorhun
Van olyan érzésem hogy a Jade Empire 2-t akkor fogják elkészíteni amikor a Bethesda enginet vált.(vagyis soha)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...