Valami készülődik a Dragon Age háza táján

A BioWare-nél igencsak feszítetten megy a munka; rövidesen kezdetét veszi az Anthem alfatesztje, újabb tartalmak készülnek a The Old Republichoz, és úgy néz ki, hogy a Dragon Age sincs elfelejtve.

A BioWare vezetője, Casey Hudson ugyan nem árulta el pontosan, hogy mi, de a legutóbbi posztja szerint valami komoly dologra számíthatunk a Dragon Age kapcsán hamarosan. „Ha követed ezeket a blogokat, vagy engem és Mark Darrah-t a Twitteren, akkor tudhatod, hogy valamilyen titkos Dragon Age-cuccon dolgozunk”.

„A Dragon Age egy rendkívül fontos franchise a stúdiónk számára, izgatottak vagyunk, hogy továbbvihetjük az örökségét. Érdemes lesz figyelnetek a következő hónap során (azt csakazért sem mondom meg, hogy mit…)”.

Szóval ez egyelőre bármit jelenthet, de az már biztos, hogy decemberben valami új Dragon Age-alkotásról rántják le a leplet. Egy mobiltelefonos játéktól kezdve, valamilyen kései Dragon Age: Inquisition spin-offon keresztül, egészen a Dragon Age 4-ig tényleg akármiről szó lehet.

Azt mindenesetre érdemes feleleveníteni, hogy még idén januárban Mark Darrah, a Dragon Age-franchise executive producere azt nyilatkozta a szériával kapcsolatban, hogy az emberei most is „keményen dolgoznak”. Reméljük, tényleg valamilyen nagy durranásról lesz szó!

4 komment - szólj hozzá!