Jövőre új Diablo-projekteket jelentenek be

Már a Blizzard is tudja, hogy a BlizzConon kicsit félrementek a dolgok a Diablo kapcsán, hiszen sokan nem egy mobilos spin-offra vártak. Aggodalomra nincs ok, 2019-ben egy rakás bejelentéssel készülnek a fejlesztők.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#12
Hab
#10: Akkor nem sok esélyt adtál a játéknak. Kieg után szépen rendberakták a D3-at, de most már unalmas.
#11
Ha már annyira kedvemben akarnak járni, belerakhatnák a konzolos irányítást meg a local coop-modot a pc-s verzióba! Megvan pc-n is meg xbox360on is és a gamepados irányítás rohadt jól sikerült, nagy kár, hogy ez kimaradt a pcs-ből!
#10
Hmm.... Megláttam a hármat és hánytam. Remélem a negyedik rész visszatér az első két rész mechanikájához.
#9
YoU gUyS dOnT hAvE pHoNeS??
#8
Mondjuk ide félek az Activiosn- Blizzardot ismerve, hogy azok a nagy tervek úgy fognak kinézni, hogy kiadnak 4 játszahtó karaktert, a többi fizetős formában lesz elérhető 10 dollárért, plusz kozmetikai cuccok, meg 66 féle edition.
#7
De kit erdekelnek a "projektEK" tobbesszamban, leszarom a mellekagakat, mobilos lehuzo szarokat, Diablo 4 kell, 1 db jatek es ennyi. A tobbi senkit se erdekel.
#6
Szerintem kiadják tamagocsira is.
#5
Hab
#1: Ez hatalmas baromság, 3. rész már nem igazán hoz pénzt.
#4
a probléma az hogy jövőre bejelentik akkor még 1-2 év.. :D szal kb még 3 év kell várni ugyebár hozzá teszem h kb 3-4 éve nincs semmi tehát közelítünk a 10 éves történethez... :D
#3
2019ben jön az Diablo Immortal 42db fizetős dlc-je! :D
#2
Ugyanaz a parasztvakítás, mint eddig.
#1
Latom meg mindig remenykedtek egy uj reszben. Dehogy lesz amig a 3-at lehet tovabb epiteni hulyek lennenek uj reszt kiadni.