Most 10 órán át ingyen játszhatsz a Battlefield V-tel

Vagy bármi mással az Origin Access kínálatában szereplő több mint 160 játék közül. Mindössze egy üzenetet kell küldened az EA Help Twitter-oldalának, majd egy beváltható kódot kapsz, így egy hétig élvezheted a szolgáltatást.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#51
#50: A játék még mindig nevetséges bétá fázisban van, sok anmáció bugos, a szinkron ócska. Karekterek találatkor/halálkor vinnyognak, mint a fürdőskurvák. Nincs benne badass szinkron, nőknél rosszabb. Mintha Lady Gaga énekelné a haláltusát WWII IMMERSION :

https://www.youtube.com/watch?v=GjydHR9G-C0

Kibaszott nevetséges az egész :D, itt tartunk 2018-ban. Egy nagy pluszpont DRUNKZ33-nek aki komoly változáson vitte keresztül a gunplay-t. gyorsabb TTK miatt sokkal jobban élvezhetőbb a játék. De a játék 70% kiadni full áron egy vicc. DICE egy olcsó indie stúdió szintjén van az EA miatt. De Azért az EA-t se kell hibáztatni, amihez hozányúlnak, minden kimúlik.
#50
A játék nem fogy jól, ez tény, de ezt simán maguknak köszönhetik. Elcseszett marketing, a játékosaikat tanulatlan bigott faszoknak állították be, amiért nem vevők az elcseszett marketingre és konkrétan ultimátumot adott nekik, hogy ha nem tetszik, ne vegyék meg.
#49
#48: Pláne ha az lenne akkor ott akcióznák ahol nyilván kevesebb fogy, ehhez képest one-on 10% ha EA ACCESS van és ennyi... Messze van ez a bukástól csak tényleg jóval nagyobbat is szólhatott volna ha az EA nem az Anthemre fekszik és nem erőlteti a BF korai megjelenését.
#48
#37: 2héttel ezelőtt a cod bo4-et is 14000-ért osztogatták ps storeban, de nem hinném hogy azért mert bukás!
#47
Kapott bárki kódot? Nekem még mindig küldik
#46
#23: Nem tudom én is szívemre teszem a kezem, de mennyit játszottunk 10-12 évesen a GTA san andreas, csak mi még lehúztuk a netről. Az összes ismerősömnek nem lett tőle semmi baja mentálisan.
#45
#22: Az baj hogy nem... Még hogy a gyerekek, a szülők is. Idősebbet többet hallottam vergődni és pofázni mikrofonba mint gyereket. A gyereknél nem b*szod fel magad annyira, mert egy kis taknyos ha visít a mikrofonba majd felnő(vagy nem), de amikor a 20-30 éves csinálja ezt... na azon jobban leégeti az embert.
#44
#43: Ezt most úgy mondod mintha csak a legújabb CoD és BF létezne.
#43
#40: Az a baj, hogy premierben kiprobaltam, ugy, hogy total nem tetszett a Black Ops 4, es na mondom kene egy jo multi, es egyszeruen dogunalom a BFV, nem bir erdekelni a - hiaba csodas- kinezete, egyszeruen nem adja nekem a hangulatot, amit sajnalok, de ez sztem harmatgyenge resz lett, igy semmivel se multizok most... :-(
#42
#31: Ne zavard össze szegényt, a script-je csak True/False eredményekkel tud dolgozni, spóroltak a készítői a memóriával.
#41
#37: Nagy bukás kell, hogy változások legyenek ! Jelenleg az EA PR csapata egy 0, de a DICE is tele van jellemtelen pofákkal, akik anno a BF3 készítették leléptek. Talán Lars még az egyetlen a régi arcok közül, de ő is beadta a derekát. Szaros animációk olyan bugosak, hogy nehezen hiszem el, hogy ezt a játékot még tavaly kezdték el fejleszteni, sőt. Elemzések szerint így is egy csomó minden a BF1-ből lett simán átemelve. Az EA egy ócska kiadó lett : Elbaszták a BF szériát, NFS, ME, DS. Ilyen az, mikor olyanok vezetik a céget akik nem értenek a játékosokhoz és csak a pénzre mennek minden áron. Pénzt lehet okosan is szerezni, de nekik az nincs.
#40
#35: Az hogy nem tud sikeres lenni erős túlzás... A cod eladásait nem hozza mert a fullcasual copypaste szarra nagyobb az igény.
#39
#19: Nem értem a hasonlatod, a két játnak semmi köze nincs egymás, azon kívül, hogy lőfegyverek vannak benne...
#38
#1: Annyi giga amennyi, annyi idő alatt jön le amennyit fizetsz a net-re, de attól még 10 órát tudsz játszani.
#37
Egy héttel a megjelenés után a PS storeban már 35%-os akció van rajta.

Szóval nagyon nagy lehet a baj. Ha az Anthem is ekkorát fog bukni, mint ez, akkor az EA-nél nagyon nagy változások kellenek majd.
#36
#32: Igen, a gunplay a BF3 óta a legjobb, de minden más szar. Bugos, látni, hogy mennyire csiszolatlan. Tartalom beta szint. Lehet jövőre befejezik akkor lehet értékelni. Kampány egy Disney gyerekmese, szégyen, hogy így tolják a polkorrektséget. Simán lehetne 9/10 játék, de így egy erős 6/10 nem ér számomra.
#35
#11: Jobb alkotás? Akkor miért nem tud sikeres lenni? Mert csak a grafikára, latvanyra fekszenek, a tobbi unalmas.
#34
#30: Nem isteníted, csak nem tudsz beszélni úgy tele a szád a Dice golyóival :D
#33
#32: Direkt nem is írtam pedig rosszat igy látatlanba hát igen codot megvettem kb csak BR módba van playtimeom
Ekkora ziccert kihagyni elég nagy baklövés volt mire kiadják senkit nem fog érdekelni
#32
#29: Pedig jó. Ütős grafika, élménydús harcok jó gunplay jó hitreg. Lazán veri kábé mindenben az aktuális riválisát - kivétel br módban mert az itt nincs ugye holott a legnépszerűbb. Csak túl korán adták ki befejezetlenül. A fosparádé anthemet tolják ezerrel, ahelyett hogy kihagyták volna az ünnepi szezont és január-február magasságában mikor kvázi konkurencia sincs, teljes játékként kiadták volna. Brutálisat kaszált volna. Így viszont inkább elkaszálják....